New York City će početi izgladnjivati ​​starije građane kako bi hranili ilegalne migrante

New York City će početi izgladnjivati ​​starije građane kako bi hranili ilegalne migrante

U pokušaju da riješi problem priljeva ilegalnih migranata, New York City je najavio planove za izgladnjivanje starijih građana u staračkim domovima kako bi prehranili ilegalne migrante.

Trošak smještaja ilegalaca kojima je Bidenov režim dopustio ulazak u zemlju, New York mora platiti hotelske račune od oko 500 dolara po sobi po noćenju. Štoviše,  izvijestio je Bloomberg  u lipnju, projicirani troškovi smještaja migranata od travnja 2022. do srpnja 2024. iznose nevjerojatnih 4,3 milijarde dolara.

Kako bi to platio, krajnje ljevičarski gradonačelnik NYC-a Eric Adams “kaže da grad planira smanjiti usluge kao što su radno vrijeme knjižnice, obroci za starije građane, program ponovnog ulaska za zatvorenike s otoka Rikers i besplatna, cjelodnevna skrb za tri osobe“.

Uz naputak američkom misliocu,  evo programa koji Gotham ruši u znak poštovanja prema ilegalcima: “Ako imate 60 godina ili više i imate poteškoća s pripremanjem obroka, možda ćete moći dobiti nutritivno uravnoteženu kućnu dostava obroka…”

Očito je da izreka “Milosrđe počinje kod kuće” našim liberalima neshvatljiva. No bitna crta je da NYC Dems redistribuiraju potrebe za preživljavanjem od ranjivog, starijeg Petera do uljeza migranta Paula.

Zatim, unatoč tome što smo u veljači čuli o uglađenim, opunomoćenim ilegalcima ovisnicima o uništavanju nekada modernog hotela za novac poreznih obveznika, postoji sljedeća priča od prošlog tjedna.

“Veteran Korejskog rata bojao se da će ostati ‘na rubu’ nakon što mu je naređeno da napusti svoj starački dom na Staten Islandu kako bi napravio mjesta za migrante koji su preplavili New York,  piše  Daily  Mail.

“Frank Tammaro, 95, dobio je šest tjedana da napusti rezidenciju za starije osobe Island Shores kada je prošlog mjeseca prodana gradskim vlastima.”

Što bi Frank sada trebao učiniti? Ponovno prijaviti?

Kao što  American Thinker  (AT)  ističe, većina “tražitelja azila” samo su ekonomski oportunisti koji igraju za sustav, tražeći, bilo ovdje ili u Europi, iskoristiti velikodušne milostinje Zapada. Zapravo, iako je svijet postao mirniji u posljednjim desetljećima, barem prema Harvardskom profesoru Stevenu Pinkeru, zahtjevi za azilom rekordno su  visoki, premašivši 250.000 prošle godine. Što nije u redu s ovom slikom?

Štoviše, ove godine bi mogao biti postavljen novi rekord, s obzirom da će do kraja prosinca u Ameriku ući doslovno milijuni ilegalaca.

Što se tiče gradonačelnika Adamsa, on se žalio da će 10.000 migranata koji mjesečno preplave NYC (procjena iz kolovoza) uništiti grad ako netko ne pošalje veliku novčanu pomoć. Zapravo, mjesecima je “Adams kritizirao predsjednika Bidena i guvernerku Kathy Hochul jer nisu pomogli gradu da se nosi s tražiteljima azila i zalagao se za dodatno financiranje i ubrzane radne dozvole”, napisao je The New York Times  rujnu.

Međutim, AT ističe očito: da libs Velike jabuke svoju metropolu nisu učinili “gradom utočištem”, nudeći vrhunske hotelske sobe i druge pogodnosti za uljeze, migranti tamo ne bi hrlili.

AT zatim nastavlja:

Uopće mi nije žao stanovnika Manhattana sa šesteroznamenkastim primanjima koji su glasali za gradsko vijeće koje je donijelo politiku utočišta grada — njihov je novac od poreza da rasipaju kako žele — ali njihova neodgovornost utječe na siromašne starije građane s fiksnim primanjima i svi ostali podvrgnuti pogoršanim i opasnim susjedstvima jer su cijele zgrade pretvorene u središta nasilnog kriminala.

Nije iznenađujuće da žele novac od ostatka države i savezne vlade koja je sada u dugovima od 33 trilijuna dolara i raste. New York City kojim trenutno vlada je poput čovjeka koji se kurva, pije i šmrče kokain kroz svoje nasljedstvo, a zatim pokušava izvući novac od drugih članova svoje obitelji jer je švorc. Kad bolje razmislite,  samo zamislite Huntera Bidena kao metropolu i dobit ćete New York City.

Upravo zbog toga NYC ne bi trebao dobiti niti jedan crveni cent. Jer “Krajnji rezultat zaštite ljudi od učinaka ludosti je napuniti svijet budalama”, primijetio je engleski filozof Herbert Spencer. Baš kao i kod liberalnog roditelja iz Brooklyna koji je 2015. rekao: “Složenije je kada se radi o vlastitoj djeci” kada je  škola njegove djece bila “integrirana”, signaliziranje vrijednosti je privlačno kada je besplatno; lako je biti idealist kad ne moraš živjeti sa svojim idealima. NYC libs će također nastaviti sa signaliziranjem vrijednosti, ako i kada prestanu plaćati cijenu za to. Oni trebaju bol.

Kako biste još bolje shvatili graničnu krizu, u nastavku možete pogledati video koji je snimio Elon Musk dok se bavio građanskim novinarstvom.

Međutim, dublji problem je da ovo imigrantsko ludilo odražava napad na sam koncept državnosti. Nije samo poplava neasimiliranim strancima. Dio postojanja nacije je vrednovanje državljanstva, biti dio nacionalne obitelji . A vidjeti potrebe građana podređene potrebama uljeza uvrijedilo bi svakog domoljuba.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp