Arnold Schwarzenegger poručio da demokrati žele uništiti svaki američki grad

Arnold Schwarzenegger poručio da demokrati žele uništiti svaki američki grad

Arnold Schwarzenegger oštro se obrušio na Demokratsku stranku, upozoravajući da liberali uništavaju gradove u Americi.

Tijekom nadolazećeg gostovanja u podcastu ‘Doslovno’ Roba Lowea, Lowe spominje bivšeg kalifornijskog republikanskog kongresnika Davida Dreiera, koji se povukao s dužnosti 2013. Lowe ističe da je Dreier jednom opisao republikance kao “bez posebnog reda, jaku vojsku, niski porezi, manje vlade, više osobnih sloboda.” Lowe je tada primijetio da zaboravlja na  jedno.

Neon Nettle izvještava: Schwarzenegger je tada podsjetio Lowea da je ideal koji nedostaje “snažna provedba zakona”.

Lowe je nastavio pitati Schwarzeneggera, bivšeg republikanskog guvernera Kalifornije, o njegovom viđenju onoga što demokrati predstavljaju.

Schwarzenegger se nije suzdržao, odgovorivši: “Uništavaju svoje gradove.”

“To bi rekli demokrati. Radi se o uništavanju gradova. Želimo s*ebati svaki grad u Americi. Čini se da je to sada tema,” nastavila je zvijezda Predatora.

Kada je šokirani Lowe upitao za razlog, Schwarzenegger je odgovorio: “Nemam pojma”.

Doista, većinom velikih američkih gradova upravljaju tamno plave demokratske administracije i sve one bijedno propadaju.

Mučeni financijskim problemima, rastućim stopama kriminala, porastom ubojstava i otmica automobila, te svjedocima značajnog egzodusa stanovnika i tvrtki u potrazi za boljim prilikama, gradovi diljem Sjedinjenih Država bore se s ozbiljnim problemima.

Unatoč samoidentifikaciji kao republikanac, Schwarzenegger se suočavao s kritikama zbog svoje interpretacije republikanskih vrijednosti. Ima niz progresivnih uvjerenja, uključujući potporu prava na pobačaj, zagovaranje djelovanja protiv klimatskih promjena, podržavanje nošenja maski i cijepljenja protiv COVID-19, pa čak i povlačenje usporedbi između Trumpove administracije i Nacističke stranke Adolfa Hitlera u intervjuu za časopis People 2021. godine.

Nadalje, glumac poznat po svojoj ulozi u filmu “Commando” možda zagovara vrijednost “slobode”, ali 2021. je glasno rekao”jebeš svoju slobodu” konzervativcima koji su se protivili vladinim naredbama o nošenju maski, cijepljenju i zatvaranju poduzeća i škola tijekom vrhunca zabrinutosti zbog COVID-19.

Ipak, u nedavnom intervjuu  za The New York Times, Schwarzenegger je ostao pri tvrdnji da je i dalje povezan s Republikanskom strankom.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp