Aleksandar Dugin predviđa kako će po njemu izgledati Treći svjetski rat

Aleksandar Dugin predviđa kako će po njemu izgledati Treći svjetski rat

Aleksandar Dugin predviđa kako će po njemu izgledati Treći svjetski rat.

Aleksandar Dugin u novom tekstu objavljenom na mreži X (Twitter) opisao je početak potencijalnog Trećeg svjetskog rata. Pročitajte kako Dugin vidi buduće događaje i kako će sve ovo što se danas događa dovesti do velikog kraja.

Pokušajmo opisati jedan od mogućih scenarija daljnje eskalacije na Bliskom istoku.

Palestinski ustanak počinje na Zapadnoj obali i u istočnom Jeruzalemu. Mahmoud Abbas ne može obuzdati situaciju, a vidjevši kako Izrael provodi potpuni genocid u Pojasu Gaze, Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. 

IDF nastavlja s masakriranjem civila u Pojasu Gaze. Diljem svijeta rastu prosvjedi protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje su jednoglasno naklonjene Izraelu. Hezbolah se uključuje i horde jordanskih Arapa probijaju kordone na granici. SAD pokreće preventivne napade na Iran, koji je sve više uključen u sukob, a Iran uzvraća udarac Izraelu. Sirija ulazi u rat, napada Golansku visoravan. Dolazi do brze mobilizacije cijelog islamskog svijeta.

Proameričke islamske države – Saudijska Arabija, UAE, Katar itd. – bili prisiljeni pridružiti se sukobu na strani Palestinaca. Pridružuju im se Pakistan, Turska i Indonezija. Lažna priča o talibanskom slanju trupa na Bliski istok postaje stvarnost. Crni barjaci Khorasana vijore se nad svijetom.

Problemi između salafista i tradicionalista, uključujući šijite, nestaju u pozadini. Počinje veliki džihad islamskog svijeta protiv Zapada i Izraela.

Rusija isprva zauzima neutralan stav, ali ne žuri s podrškom Izraelu, jer u Ukrajini ratuje sa Zapadom koji je potpuno na strani Izraela.

U nekom trenutku pobune u Istočnom Jeruzalemu, Palestinci su proglasili potrebu da ograde džamiju Al-Aqsa kako bi je zaštitili od IS-a. Džamija Al-Aqsa spominje se na početku ustanka u Pojasu Gaze — Potop Al-Aqsa. Izrael, u borbi protiv naoružanih palestinskih milicija iu samoobrani, lansira raketni napad na džamiju. Urušava se. Put za izgradnju Trećeg hrama je raščišćen. Ali… milijarda muslimana, od kojih je 50 milijuna (službeno) u Europi, diže ustanak sada na samom Zapadu. U Europi izbija građanski rat. Neki Europljani su na strani LGBT, Sorosevih i atlantističkih elita, a neki sklapaju savez s muslimanima (po uzoru na Allena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji.

SAD koristi taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija kreće u taktički nuklearni napad na Ukrajinu koja se pod svaku cijenu pokušava prilijepiti Zapadu i na sve načine provocirati Moskvu.

Treći svjetski rat izbija uporabom taktičkog nuklearnog oružja. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimana. Američki dispenzacionalisti shvaćaju da je došao čas. Rusija napada — iako neizravno — Izrael. Gog je ovdje. U ruskoj viziji, Zapad je pod izravnom vlašću Antikrista. Mnogi svjetski lideri umiru, pojavljuju se novi s daleko radikalnijim uvjerenjima.

Kina napada Tajvan, skrećući pozornost SAD-a i NATO-a na novu metu. Indija se suzdržava od izravne potpore na koju SAD računa. Večer povijesti prestaje biti troma.

Feministkinje, gay aktivistice i ekolozi traže kraj svemu tome, ali nitko ne sluša.

Zapad je prisiljen boriti se protiv svih u ime nekog cilja koji više ne može artikulirati – sve stare teze o “ljudskim pravima”, “civilnom društvu” i ostalim najavama nestale su u surovoj stvarnosti nadolazeće totalne smrti. Elon Musk priznaje da je potpuno prestao shvaćati što se događa.

Izrael počinje, pod napadima sa svih strana, graditi Treći hram. Samo Moshiach može spasiti situaciju…
Tu tekst prediktivne analize (proročanstva) naglo završava.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp