Dr. Peter McCullough: mRNA cjepiva ubrizgavaju “strani genetski kod” u ljude

Dr. Peter McCullough: mRNA cjepiva ubrizgavaju “strani genetski kod” u ljude

Poznati kardiolog dr. Peter McCullough ponovno upozorava na eksperimentalna mRNA cjepiva. Oni bi ljudima ubrizgali “strani genetski kod” koji tijelo ne može razgraditi ili izlučiti dugo vremena. Ovo je opasno.

Dr. McCullough je u intervjuu od 5. listopada naglasio da istraživanje mRNA traje desetljećima. Ne razumije zašto je Nobelova nagrada 2023. dodijeljena dvojici znanstvenika za stvaranje dugotrajne glasničke RNK u ljudskom tijelu. Kritizirao je koncept, navodeći da je opsežno testiran u raznim primjenama i da se pokazao kao neuspješan.

Kardiolog je naglasio da je ideja o ugradnji genetskog koda za smrtonosni protein (protein šiljaka SARS-CoV-2) bez prekidača za gašenje manjkava od samog početka. Dr. McCullough je tvrdio da je prisiljavanje ljudskog tijela da prihvati strani genetski kod i proizvodi strane proteine, kao što je slučaj s mRNA cjepivima, opasan i neuspješan koncept. Kritizirao je nedostatak transparentnosti američke vlade i sugerirao da je trebala otvoreno priznati svoje istraživačke napore u ovom području od 2012. godine.

Tijekom svjedočenja u Europskom parlamentu, dr. McCullough je rekao da nijedna studija nije pokazala degradaciju messenger RNA nakon ubrizgavanja u ljudsko tijelo, naglašavajući da se sintetička cjepiva ne mogu razgraditi prirodnim putem. Istaknuo je da smrtonosni proteini iz cjepiva protiv Covid-19 ostaju u tijelu najmanje šest mjeseci ili dulje. Osim toga, preporučena sezonska injekcija ili docjepljivanje rezultira stalnim kruženjem potencijalno štetnih proteina u tijelu. To između ostalog potvrđuje i jedno istraživanje.

Ne treba zaboraviti da, na primjer, jedan istraživački rad klasificira cjepiva mRNA kao genske terapije. Ovome je dodana činjenica da je u mRNA cjepivima također otkrivena DNK koja modificira gen i kancerogeni DNK. Unatoč tome, vlade diljem svijeta nastavljaju koristiti ovu kontroverznu i opasnu tehnologiju. To čak ide toliko daleko da Bill Gates gura naprijed masovnu proizvodnju takvih cjepiva u Africi.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp