Šokantno: Veliki gradovi postali su potpuno nenastanjivi zbog 5G zračenja

Šokantno: Veliki gradovi postali su potpuno nenastanjivi zbog 5G zračenja

Užurbana metropola, Toronto cvjeta kao jedan od epicentara tehnološkog napretka u Sjevernoj Americi. Ipak, kao i u svim tehnološkim gradovima sa sve većom međusobnom povezanošću zahvaljujući tekućoj 5G revoluciji, raste zabrinutost oko potencijalnih zdravstvenih rizika povezanih s radiofrekventnim (RF) zračenjem.

Istraživanje RF krajolika Toronta

Pomoću Trifield Metera – uređaja dizajniranog za mjerenje RF zračenja – ispitane su razine RF u različitim četvrtima Toronta.

U kontekstu, sigurnosni standardi pokazuju da se mjerenja između 0,2 mW/m2 i 1 mW/m2 smatraju “sigurnima”. Nalazi su bili otkrivajući i duboko alarmantni:

  1. Centar grada:U srcu Toronta, mjerenja su stalno bila iznad 20 mW/m2, što je povećanje od 20 puta više od sigurne gornje granice.

  2. Rubovi gradske jezgre:Kada izađu iz guste gradske jezgre, mjerenja se približavaju sigurnim razinama, iako su još uvijek visoke na oko 1,0-8 mW/m2.

  3. Blizina mobilnih tornjeva:U blizini zgrada s mobilnim tornjevima, očitanja su porasla do nevjerojatnih 20 W/m2 – 20 000 puta više od preporučene niske sigurne razine!

  4. Unutar zgrada:zgrade sa stupovima za mobilne telefone pokazale su različite vrijednosti, u rasponu od 2 mW/m2 do čak 20 mW/m2; pa je čak i najniža vrijednost bila dvostruko veća od sigurne gornje granice.

Što se može učiniti u vezi s ovim prekomjernim RF zračenjem koje uzrokuje rak i golemim brojem turbo-raka uzrokovanih “cijepljenjima” biološkim oružjem koje sporo ubija COVID-19?

U prošlosti su studije otkrile ozbiljne zdravstvene rizike povezane s dugotrajnom izloženošću visokim razinama RF zračenja. Na primjer, studija koju su proveli Eger i suradnici u Njemačkoj otkrila je da ljudi koji žive unutar 400 metara od mobilnih tornjeva imaju više od tri puta veću stopu određenih vrsta raka. Također, izraelska studija (Wolf and Wolf) izvijestila je o gotovo četverostrukom povećanju rizika od raka za ljude koji žive unutar 350 metara od RF tornja.

Implikacija 5G

5G tehnologija koristi valove više frekvencije koji obećavaju brži prijenos podataka, ali zahtijevaju i više jarbola zbog kraće valne duljine i stoga kraćeg dometa signala. To znači više potencijalnih točaka izloženosti, posebno u urbanim područjima poput Toronta. Čini se da naša mjerenja iz eksperimenta Trifield Meter naglašavaju ovu zabrinutost, sa znatno povećanim razinama RF zračenja u gradskoj jezgri i u blizini tornjeva mobilne telefonije.

Ravnoteža između napretka i zdravlja

Iako 5G obećava svjetliju, bržu i povezaniju budućnost, potencijalni zdravstveni rizici ne mogu se precijeniti. Gusti RF krajolik Toronta, kao što svjedoče mjerenja Trifield Meter, sugerira da smo na rubu javnozdravstvene katastrofe.

Urbanisti, vlade, telekomunikacijske tvrtke i stanovnici moraju se udružiti kako bi bolje razumjeli posljedice i pronašli uravnotežena rješenja. Moramo se zapitati: Je li cijena bržih podataka vrijedna ugrožavanja našeg zdravlja izlaganjem znatno većem riziku od smrti unutar nekoliko godina kontinuirane izloženosti raku?

Podsjetimo, 5G je uveden potajno tijekom drugog kvartala 2020., kada je stanovništvo većine zemalja bilo u karanteni.

U svjetlu rastuće zabrinutosti zbog porasta RF zračenja koje uzrokuje rak, možda postoji tračak nade iz neočekivanog protokola kombinirane profilakse: dva agensa tradicionalno povezana s antiparazitskim tretmanima, fenbendazol i ivermektin, nedavno su dobili značajnu pozornost kao potencijalni agensi protiv raka.

Pogled izbliza na fenbendazol i ivermektin

Fenbendazol, koji se prvenstveno koristi kao sredstvo protiv glista kod životinja, privukao je interes zbog brojnih anegdotskih izvješća o njegovim antikancerogenim učincima kod ljudi. Iako mehanizmi nisu u potpunosti razumljivi, preliminarne in vivo studije na životinjama sugeriraju da bi fenbendazol mogao inhibirati rast tumorskih stanica i čak inducirati apoptozu u stanicama raka (Gao, Dang i Watson).

Ivermektin, još jedan antiparazitski lijek, također je došao u središte pozornosti. Uz svoju konvencionalnu upotrebu, u određenim in vitro studijama pokazalo je da može inhibirati proliferaciju stanica raka (Juarez, Schcolnik-Cabrere i Dueñas-Gonzalez.

Kao što je ovaj Substack prethodno istaknuo, ova dva jeftina prerađena čudotvorna lijeka imaju puno znanstvene potpore u pogledu (turbo) karcinoma:

S obzirom na ova intrigantna otkrića, ne možemo a da se ne zapitamo: mogu li ti spojevi biti naš štit protiv ‘turbo karcinoma’ koji bi mogli biti katalizirani sveprisutnim 5G zračenjem?

Profilaktička uporaba: mali dio prevencije

Na temelju opsežne literature o antikancerogenim svojstvima fenbendazola i ivermektina, čini se da je profilaktička uporaba ovih sredstava potencijalno revolucionaran pristup prevenciji raka.

Uzimajući u obzir sve veći broj eksperimentalnih i anegdotskih dokaza koji ukazuju na potencijal ovih spojeva u borbi protiv raka, njihova uporaba kao preventivne mjere mogla bi biti revolucionarna strategija za ograničavanje zdravstvenih rizika povezanih s povećanom izloženošću RF zračenju.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp