Bivši predsjednik Medvedev o predsjedniku Bidenu – Demencija je korisna stvar

Bivši predsjednik Medvedev o predsjedniku Bidenu – Demencija je korisna stvar

Bivši ruski predsjednik i aktualni zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Dmitrij Medvedev se u objavi na X-u, nekoć poznatom kao Twitter, osvrnuo na izjavu američkog predsjednika Joea Bidena. Ranije je Biden u razgovoru za CBS poručio da bi Sjedinjene Države mogle postići normalizaciju situacije na Bliskom istoku i ujedinjenje Europe kako bi potisnule predsjednika Rusije.

“Zamislite što bi se dogodilo da stvarno ujedinimo cijelu Europu, Putin bi bio konačno potisnut kako ne bi mogao stvarati probleme koje je dosad stvarao”, izjavio je američki predsjednik tom prilikom. Medvedev mu je danas odgovorio. 

“Biden je objavio svoju želju da se kandidira za predsjednika, ujedini cijelu Europu i ‘potisne’ predsjednika Rusije ‘tamo gdje ne može izazvati nevolje kakve je izazivao’. Dakle, ovo je suština misije američkog predsjednika! A mislili smo – naivno – da je to (misija) osiguranje prosperiteta Amerikanaca”, napisao je Medvedev.

“U svakom slučaju, ništa od toga neće biti. Jedan od razloga je taj što je već zaboravio što je rekao. Demencija je korisna stvar”, dodao je. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp