Covid propaganda potpuno krahirala: Nitko više ne želi nove boostere

Covid propaganda potpuno krahirala: Nitko više ne želi nove boostere

U Sjedinjenim Državama, prema službenim podacima, samo 2 posto stanovništva imalo je ubrizgane nove “nadograđene” pojačivače protiv Covid-19. Sva ta propaganda više nema odjeka među ljudima. Očito rijetko tko želi produžiti svoju pretplatu na gensku injekciju.

Čini se da informacije o nuspojavama i nedostatku zaštitnog učinka covid genskih injekcija djeluju. Unatoč stalnom pašenju zbog Covida, Amerikancima je očito dosta pretplate na cjepivo. Prema glasnogovorniku Ministarstva zdravstva SAD-a, samo oko sedam milijuna Amerikanaca do sada je “cijepljeno” novim “ažuriranim” injekcijama gena za Covid, koje su odobrene za sve u dobi od 6 mjeseci i više. To je samo oko dva posto američke populacije.

Već u jesen/zimu 2022. jedva da je bilo ikakve potražnje za ovom pretplatom na gensku injekciju. U to je vrijeme samo 17 posto stanovništva SAD-a – oko 56,6 milijuna ljudi – primilo je docjepljivanje. Malo je vjerojatno da će ta brojka biti premašena ove jeseni/zime. Unatoč svim strahovima oko tzv. XBB.1.5 varijante, koja u konačnici po simptomima i učincima podsjeća na prehladu, očito nema povjerenja u genetske injekcije Pfizera/BioNTecha ili Moderne.

Sad kad je Covid već dovoljno prošao, globalisti će morati smisliti nešto novo ako žele potaknuti ljude na više mRNA ili modRNA genskih terapija. Ali tko će još biti uključen nakon ovog totalnog promašaja politike, zdravstvenih vlasti i medijskog mainstreama u posljednje tri godine?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp