Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević smatra da LGBTQ rodna ideologija nije štetna za djecu

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević smatra da LGBTQ rodna ideologija nije štetna za djecu

Pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević smatra da LGBTQ rodna ideologija ni u kome slučaju nije štetna za djecu.

Danas vam se obraćam sa srcem ispunjenim frustracijom i zabrinutošću.

Svojim teško zarađenim novcem financiramo javnie službenike i nacionalnu televiziju, povjeravajući im ključnu odgovornost očuvanja nevinosti naše djece i vrijednosti našeg naroda.

No, što se odvija pred našim očima?

Na HRT-u se promovira roman “Heartstopper”, koji eksplicitno prikazuje dva mlada homoseksualca u ljubavnoj vezi. “Odvažne djevojke” otvoreno zagovaraju pobačaj i promoviraju tzv. “rodnu tranziciju”.

Je li to budućnost koju smo zamislili za svoju djecu?

Na iskrenu zabrinutost upozorio je Hrvatski pokret za život i obitelj, obrativši se pravobraniteljici za djecu Helenci Pirnat Dragičević. A njezin hrabar odgovor?

“Ovaj sadržaj nije štetan za djecu.”

Što je previše, previše je! Ovo nadilazi područje običnog televizijskog programa. Ovo dovodi u pitanje samu bit naših vrijednosti, naša neupitnaroditeljska prava i budućnost o kojoj sanjamo za našu djecu.

Mi, kao roditelji, moramo biti ti koji odlučujemo što je dobro za našu djecu. Vrijeme pasivnosti je prošlo. Zahtijevamo hitnu akciju!

Ako ste – poput mene – ljuti i želite zaštititi nevinost naše djece:

Odlučno vaši,

Ivan Pokupec i CitizenGO tim

Ovdje možete pročitati moj e-mail o ovoj temi koji sam vam već ranije poslao:

Moje ime je Ivan Pokupec i novi sam direktor CitizenGO kampanja u Hrvatskoj.

Ana Marija mi je rekla kako Ravnateljstvo i Programsko vijeće HRT-a do danas  u potpunosti ignorira 22,512 prigovora koje su primili zbog emitiranja neprimjerenih sadržaja u udarnim terminima, a kojima seksualiziraju djecu – na naš račun! 

Njihov odgovor na prigovore pretplatnika zbog LGBT propagande kroz promicanje istospolnih zajednica te poticanje rodne disforije je zaglušujuća, arogantna tišina.

Vrijeme je za akciju! Dosta je njihove arognatne tišine! Kliknite ovdje i tražite odgovor odmah!

Pošto ne samo da imamo moralno i praktično pravo na odgovor od strane JAVNOG servisa koji se financira iz NAŠIH džepova, već i zakonsko po Zakonu o pravu na pristup informacijama, koristimo ga kako bismo saznali koji su službeni stavovi ravnatelja, ravnateljstva i programskog vijeća Hrvatske radiotelevizije te namjeravaju li prestati pod krinkom “širenja tolerancije” koristiti naš novac za ideološku indoktrinaciju naše djece.

HRT-ov “Projekt Drugi” uz hvalevrijedne teme prihvaćanja osoba drugih rasa, vjerskih uvjerenja, zdravstvenih statusa… perfidno ubacuje teme seksualnog i političkog opredijeljenja, prikazujući neprimjerene sadržaje djeci i mladima.

Prije svega kao roditelji, a onda kao pretplatnici HRT-a, žestoko se protivimo kršenju odrednica Konvencije o pravima djeteta koje je Hrvatska potpisnica i prema kojoj je dužna djetetu pružiti informacije koje za dijete imaju društvenu i kulturnu vrijednost, postupanju protivno čl. 7. Zakona o Hrvatskoj radioteleviziji jer izvršava pristrano informiranje javnosti te ne uvažava znanstvena istraživanja koja upozoravaju na opasnost rodne ideologije i njezinu znanstvenu neosnovanost te zloupotrebljavanju povjerenja svojih gledatelja!

Nećemo odustati!

Potpišite peticiju i tražite uklanjanje svih online sadržaja koji predstavljaju LGBTQ stil života djeci sa službenih stranica HRT-a te prestanak produciranja sadržaja koji promovira pobačaj, rodnu disforiju te život u istospolnim zajednicama.

Tražite odgovore na sljedeća pitanja:

1.     Planira li Programsko vijeće HRT-a prestati sa seksualizacijom djece emitiranjem neprimjerenih seksualnih sadržaja u udarnim terminima?

2.     Jesmo li kao pretplatnici prisiljeni financirati “Projekt Drugi”, konkretno: rodnu ideologiju, “redefiniranje” braka i obitelji te promicanje LGBTQ-a?

3.     Hoće li Ravnateljstvo HRT-a postupati po pitanju uređivačke politike Rahele Štefanović, koja je našu djecu izložila LGBTQ propagandi i promicanju pobačaja emitiranjem crtanog filma “Drske djevojke”?

4.     Da li je ravnatelj HRT-a, g. Robert Šveb, svjestan kako navedeni primjeri uređivačke politike krše odredbe Konvencije o pravima djeteta, Ustavom RH određenu definiciju braka te članak 7. Zakona o HRT-u?

Potrebna nam je vaša pomoć kako bismo napokon dobili odgovore!

Molimo Vas da odvojite par minuta svog vremena i izrazite svoju zabrinutost Službeniku HRT-a za informiranje Aleksandri Drobnjak Stepinac te Vladinom povjereniku za informiranje dr. sc. Zoranu Pičuljanu. Odmah potpišite peticiju klikom ovdje.

Zaštitimo svoju djecu i svoj teško stečeni novac od propagandističkog djelovanja javne televizije!

Ivan Pokupec i cijeli CitizenGO tim


CitizenGO.org je zajednica aktivnih građana koji žele štititi život, obitelj i temeljna ljudska prava diljem svijeta. Članovi CitizenGO-a žive u svim nacijama svijeta. Naš tim je djeluje na 12 jezika u 16 zemalja na 5 kontinenata. Ako želite saznati više o nama kliknite ovdje ili nas slijedite na Facebooku ili Twitteru.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp