Zaustavite hrvatsku Vladu u prljanju kršćanskih uvjerenja LGBT agendom

Zaustavite hrvatsku Vladu u prljanju kršćanskih uvjerenja LGBT agendom

Naše pravo na izražavanje naše kršćanske vjere je ugroženo.

Naše pravo na izražavanje naše kršćanske vjere je ugroženo.

Kršćani su ugroženi jer se protive LGBT ili trans ideologiji, ušutkani na društvenim mrežama ili im je čak zabranjeno utjecati na hiperseksualizirano obrazovanje koje njihova djeca dobivaju u školama.

Protivljenje poučavanju radikalne rodne ideologije čini osobu metom, često označenu kao netolerantnu ili ekstremističku. Što je još gore, suočavamo se s mogućim pravnim posljedicama — financijskim kaznama ili čak zatvorom.

U 53. izvješću Vijeća za ljudska prava UN-a upozorava se da kršćanska uvjerenja krše prava LGBT osoba i predlaže se da zemlje interveniraju u vjerska pitanja.

CitizenGO progovara o opasnosti ovih prijedloga za kršćane, a naše kampanje u Hrvatskoj i diljem svijeta do sada su prikupile više od pola milijuna potpisa protivljenja tom izvješću.

Međutim, hrvatska Vlada Vam još nije odgovorila.

Ova tišina je alarmantna jer se zakoni i politike koji ušutkavaju naše glasove šire.

Od predstavljanja na Vijeću za ljudska prava UN-a u lipnju, kontroverzno izvješće je postiglo alarmantan napredak te je snažno zagovarano od strane LGBT lobija.

Njegove su posljedice opipljivo očite u sukobu između kršćanskih prava i LGBT agende.

Primjeri uključuju suspenziju torijevskog vijećnika Lawala Kinga u Ujedinjenom Kraljevstvu zbog izražavanja njegovih vjerskih uvjerenja i suđenje Paivi Rasanen u Finskoj zbog javnog citiranja biblijskog stiha.

U Kanadi, kao i u mnogim zemljama, kršćanski se roditelji okupljaju protiv otvorene seksualizacije svoje djece u školama, koju provodi vlada kako bi udovoljila ekstremnim zahtjevima LGBT i trans lobija.

Naši kolege u Ujedinjenom Kraljevstvu i Njemačkoj, Caroline Farrow i Eduard Prols, već doživljavaju posljedice zakona koji pogoduju LGBTI i trans skupinama.

Ovo nisu izolirani incidenti već rastući trend. Sloboda govora kršćana pretvorena je u zločin — označena govorom mržnje.

Alarmantno je da izvješće UN-a brzinski postaje oruđe LGBT lobija za potiskivanje i kažnjavanje kršćana zbog izražavanja njihovih uvjerenja.

Iznimno je važno da se suprotstavimo ovom prijedlogu prije nego što njegove posljedice postanu nepovratne.

Zahtijevajte da vam Hrvatska omogući slobodno prakticiranje i izražavanje vaših kršćanskih uvjerenja.

Ne smijemo dopustiti da se radikalne LGBT agende miješaju u našu kršćansku vjeru.

Potpišite peticiju kojom pozivate hrvatsku Vladu da odbaci izvješće UN-a i zauzme jasan stav za zaštitu kršćanskih uvjerenja.

Potpisivanjem ove peticije pridružujete se pokretu koji će imati dubok utjecaj na očuvanje naših temeljnih prava i vjerskih sloboda.

Zajedno moramo poslati odlučnu poruku da naša vjera i vrijednosti zaslužuju čvrstu i nepokolebljivu zaštitu.

Ali naš napor tu ne završava – trebamo vašu pomoć da proširimo vijest i mobiliziramo više podržavatelja. Podijelite ovu peticiju sa svojim prijateljima, obitelji i zajednicom, potičući ih da nam se pridruže u ovom bitnom cilju.

Zajedno možemo očuvati vjersku slobodu za sadašnje i buduće generacije.

Pridružite nam se danas i ostanimo čvrsti u našoj predanosti zaštiti naše vjerske slobode i kršćanskih vrijednosti.

Peticiju možete potpisati na linku OVDJE

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp