Ignacio Arsuaga: Djelujte i ne dopustite da LGBT lobiji upravljaju vašom vjerom

Ignacio Arsuaga: Djelujte i ne dopustite da LGBT lobiji upravljaju vašom vjerom

Borba za obranu naših kršćanskih vrijednosti od prijetnje LGBT agende bjesni i hitno nam je potrebna vaša pomoć.

Šokantno izvješće predstavljeno na 53. zasjedanju Vijeća za ljudska prava UN-a nastavlja ugrožavati naša kršćanska prava. Njegove se implikacije već osjećaju jer se kršćani suočavaju s nepravednom diskriminacijom i posljedicama jednostavnog izražavanja svojih duboko ukorijenjenih uvjerenja.

Kako bismo zaštitili svoju vjeru i osigurali svoja prava, moramo poduzeti odlučne korake.

Samo uz vašu podršku možemo osigurati da naša vlada zauzme jasan i odlučan stav protiv ovog napada na naše kršćanske vrijednosti.

Ako se slažete da se vlada Reblike Hrvatske ne bi trebala miješati u vjerska pitanja…

Ako se žestoko protivite agendi radikalnih LGBT i rodnih skupina koje kontaminiraju naša kršćanska uvjerenja…

… ODMAH POTPIŠITE ovu peticiju: zahtijevajte od hrvatske vlade da obrani našu kršćansku slobodu i da se suprotstavi LGBT agendi koju promoviraju Ujedinjeni narodi.

Vrijeme je od presudne važnosti jer LGBT lobi koristi ovo izvješće kao oružje, da nas ušutka i promovira svoje ideologije nauštrb naših uvjerenja.

Ne možemo sjediti prekriženih ruku i dopustiti nametanje vanjskih ideologija našim vjerskim običajima.

Potpisivanjem peticije stojite uz tisuće drugih zabrinutih kršćana u slanju snažne poruke našoj vladi da nećemo tolerirati potiskivanje naše vjere.

Zajedno možemo zaštititi našu vjersku slobodu i osigurati poštivanje naših kršćanskih vrijednosti.

Hvala vam na nepokolebljivoj podršci u ovoj ključnoj borbi.

Ignacio Arsuaga i cijeli CitizenGO tim

P.S. Vaš glas je moćan, ali zajedno smo nezaustavljivi. Molimo podijelite peticiju sa svojom obitelji, prijateljima i kontaktima, pojačavajući naš utjecaj i jačajući naš pritisak.

Ovdje možete pročitati moj e-mail o ovoj temi koji sam vam već ranije poslao:

Pravo na izražavanje naše kršćanske vjere je na kocki.

Nećete vjerovati, ali svaki dan primam brojna izvješća o kršćanima čija su prava gažena zbog suprotstavljanja LGBT ili rodnoj ideologiji, koji su cenzurirani na društvenim mrežama ili im se čak uskraćuje pravo odlučivanja kada je u pitanju uznemiravajuća seksualizacija s kojom se njihova djeca susreću u školama.

Suočimo se s tom činjenicom: kršćani poput vas i mene koji se suprotstavljaju agresivnom učenju radikalnih, iracionalnih koncepata rodne ideologije odmah će biti označeni kao netolerantni fanatici ili krajnje desničarski ekstremisti.

Ili još gore… Riskiramo kaznenu prijavu, novčane kazne i zatvor.

Podsjetimo, 53. Vijeće UN-a za ljudska prava prošlog lipnja izjavilo je da vjerska sloboda, a posebice kršćanska uvjerenja, krše LGBT prava. Vijeće je donijelo skup prijedloga za države da interveniraju u vjerska pitanja kako bi zaustavili ovo navodno “kršenje” LGBT prava.

U CitizenGO smo svjesni opasnosti za kršćane. Uz vašu podršku, naše su kampanje prikupile više od pola milijuna potpisa, osporavajući ovo izvješće i pozivajući vlade da zaštite naša kršćanska prava…

Međutim, vlade se boje dati jasan odgovor. Boje se suprotstaviti radikalnim LGBT i trans lobijima.

Dok hrvatska vlada izbjegava komentirati hoće li zaštititi prava kršćana protivno preporukama UN-a, uznemireni promatramo kako se zakoni i politike koji ušutkavaju naše glasove u korist LGBT i trans agende šire.
Ova tišina je nepodnošljiva. Zahtijevajte da vlada Republike Hrvatske osigura slobodno prakticiranje uvjerenja i kršćansku vjeru, bez uplitanja ili prisile. Ne dopustite da program radikalnih LGBT i trans lobija mijenja naša kršćanska uvjerenja!

Potpišite ovu peticiju kako biste potaknuli hrvatsku vladu da zauzme jasan stav protiv ovog izvješća UN-a i pruži jasan i odlučan odgovor za zaštitu kršćanskih uvjerenja.

Otkako je ovo izvješće predstavljeno na Vijeću za ljudska prava UN-a još u lipnju, napravilo je opasne korake uz žestoku potporu LGBT lobija.

U mjesecima koji su uslijedili nakon uvođenja, njegove se implikacije već osjećaju u sukobu između kršćanskih prava i LGBT agende.

CitizenGO to doživljava iz prve ruke, budući da je bio na čelu nedavnih kampanja u kojima je branio vjerske slobode napadnute upravo citiranjem ovog izvješća.

  • Nedavna suspenzija torijevskog vijećnika Lawala Kinga u Ujedinjenom Kraljevstvu – King je izrazio svoja vjerska uvjerenja i citirao biblijski stih. Suspendiran je jer su njegovi komentari navodno bili ‘puni mržnje’ prema LGBT zajednici.
  • U tijeku je suđenje Paivi Rasanen, koja nakon 2 godine neumornog suđenja još uvijek čeka svoju presudu na žalbenom sudu u Finskoj, zbog javnog citiranja stiha iz Biblije.
  • U Ujedinjenom Kraljevstvu, Felixu Ngoleu, kršćanskom socijalnom radniku, poništena je ponuda za posao zbog njegovih biblijskih uvjerenja o seksualnosti i braku.
  • Prije nekoliko tjedana tisuće roditelja u Kanadi hrabro su se okupili protiv odbojne, opsesivne i obvezne seksualizacije njihove djece u školama. Zabrinjavajuće, ovaj uznemirujući obrazac nije jedinstven samo u Kanadi, već se širi globalno.
  • Moji kolege Caroline Farrow u Ujedinjenom Kraljevstvu, Anne Kioko u Keniji i Eduard Prols u Njemačkoj već se suočavaju s osobnim i profesionalnim posljedicama zakona koji služe LGBTI i trans skupinama. Ti zakoni slobodu govora kršćana pretvaraju u zločin – nazivajući je govorom mržnje.

… i još mnogo drugih slučajeva koji se događaju iz dana u dan, gdje su kršćani napadnuti kada svjedoče ono u što vjeruju!

Upravo zato opasnosti ovog izvješća nisu teoretska mogućnost, već vidljivo prisutna stvarnost!

Alarmantni učinci ovoga mogli bi otići nadaleko i naširoko – od vašeg lokalnog svećenika do vaše djece na sveučilištu, pa čak i vas! Izražavanje mišljenja na temelju vaših vjerskih uvjerenja moglo bi potencijalno rezultirati prijavom.

Ovu preporuku UN-a aktivno koristi LGBT lobi, kako bi ušutkao i kazneno optužio kršćane poput vas i mene zbog izražavanja naše vjere.

Nemojte se zavaravati, ovo je stvar pritiska. Ako tisuće kršćana poput vas i mene izvrše dovoljan pritisak na naše vlade, morat će nam dati odgovor.

Zato moramo odbiti ovaj prijedlog, prije nego što bude prekasno.

Potpišite našu peticiju kako biste zahtijevali jasne odgovore te djelovanje od hrvatske vlade i pomozite nam u obrani slobode kršćana!

Zamislite da živite u svijetu u kojem je LGBT ideologija nametnuta religijama, vjerske prakse ograničene, a kršćani suočeni s nesigurnim okruženjem.

To je ono protiv čega se borimo. I kritičnije je nego ikada.

Svakodnevno pratim ove slučajeve i mogu vas uvjeriti da LGBT lobi citira ovoizvješće češće nego ikada.

Ako njih pitate, vjerska sloboda NE bi trebala štititi kršćane od zahtjeva LGBT ideologije i promocije pobačaja. Oni žele da se taj koncept usadi u naša društva.

Ne zaboravite da dokument UN-a također potiče države na razmotranje kaznenih mjera za one koji se drže određenih tradicionalnijih vjerskih stajališta:

“Potaknite vjerske institucije da razmotre načine na koje će predstavnici biti smatrani odgovornima u slučajevima u kojima promiču diskriminaciju LGBT+ i drugih rodno različitih osoba”.

Sadržaj ovog izvješća je nečuven i alarmantan, jer predstavlja izravnu prijetnju pravima svećenika i župnika te zadire u svete principe naše kršćanske vjere.

To je bitka za naše temeljno pravo na slobodno i neovisno prakticiranje naše vjere.

Uz vašu podršku, u mogućnosti smo udvostručiti pritisak na vladu Republike Hrvatske i natjerati ju da se izričito obveže na obranu naših temeljnih vrijednosti, koje garantira i Ustav.

Nećemo tolerirati nametanje vanjskih ideologija našim vjerskim običajima.

Vaše sudjelovanje u našoj prethodnoj kampanji već je imalo dubok utjecaj i poslalo je snažnu poruku UN-u i našoj nacionalnoj vladi.

Pojačajmo ju. Ovo je trenutak za intervenciju. Moramo se pobrinuti da naša vlada ni u jednom trenutku ne potpiše ništa ni izdaleka slično ovom radikalnom izvješću.

U ovoj opasnosti, kao i u svim izazovima, računamo na vašu ustrajnu podršku.

Potpišite ovu peticiju danas i pomozite nam osigurati jamstvo hrvatske vlade za obranu kršćanskih vrijednosti i zaštitu naših vjerskih sloboda od LGBT ideologije koju promoviraju Ujedinjeni narodi.

Hvala vam na vašoj ustrajnoj podršci u ovoj ključnoj bitci!

Ignacio Arsuaga i cijeli CitizenGO tim

Ne podcjenjujte moć dijeljenja. Razmislite o dijeljenju peticije na svojim društvenim medijima i poticanju drugih da nam se pridruže u ovoj ključnoj borbi. Zajedno možemo pojačati naš utjecaj i osigurati da naša poruka dopre do još više pojedinaca koji dijele našu predanost obrani kršćanskih vrijednosti. Zajedno možemo zaštititi naša kršćanska uvjerenja i pozvati naše vlade na odgovornost!

Za više informacija:

Kršćanski političar poduzeo je pravne korake nakon što mu je tweet protiv LGBT Pridea ‘uništio život’ (Fox News)

https://www.foxnews.com/world/christian-politician-takes-legal-action-after-anti-lgbt-pride-tweet-sees-his-life-torn-apart

Torijevski vijećnik uhićen zbog ‘zločina iz mržnje’ nakon što je podijelio video u kojem kritizira policiju (The Telegraph)

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/08/27/tory-councillor-arrested-racial-hate-crime-anthony-stevens/

Kršćanskom socijalnom radniku u Velikoj Britaniji uskraćen posao jer je odbio ‘zakleti se na vjernost LGBT zastavi’ (CBN)

https://www2.cbn.com/news/world/christian-social-worker-uk-denied-job-refusing-pledge-allegiance-lgbt-flag

Izvješće neovisnog stručnjaka za zaštitu od nasilja i diskriminacije na temelju seksualne orijentacije i rodnog identiteta

https://www.ohchr.org/en/press-releases/2023/06/freedom-religion-or-belief-not-incompatible-equality-lgbt-persons-un-expert

Izvješće UN-a kritizira religiju zbog ometanja agende seksualne orijentacije i rodnog identiteta

https://www.heritage.org/gender/commentary/un-report-castigates-religion-stymieing-the-sexual-orientation-gender-identity

Vjerski stavovi viktorijanske odvjetnice smatraju se “uvredljivima” (Australian Human Rights Law Alliance)

https://www.hrla.org.au/local_victorian_councillor_forced_to_apologise_for_tweets

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp