Oslobodite Reinera Fuellmicha!

Oslobodite Reinera Fuellmicha!

Poznati odvjetnik, dr. Reiner Fuellmich , osnivač Međunarodnog Odbora za Istraživanje Zločina (ICIC), bivše Njemačke Komisije za Korona Virus, deportiran je prošlog četvrtka, 12. listopada, iz Mexico City-a u Njemačku, kako bi pri dolasku u Frankfurt, u petak 13. listopada, bio uhićen zbog navodnih financijskih nepravilnosti. Odmah mu je određen istražni zatvor.

U Meksiku se Reiner morao posavjetovati s njemačkim veleposlanstvom u vezi s putovnicama, i na svoje šokantno iznenađenje, odmah je uhićen i prebačen u Njemačku – u pratnji dva čuvara, bez osobnih stvari, bez odjeće, čak ni četkice za zube. Njegova supruga nije optužena i dopušteno joj je da ostane u Meksiku.

Iz Frankfurta će dr. Fuellmich idućeg tjedna na kraju biti prebačen u Göttingen, gdje će biti zadržan na neodređeno vrijeme u istražnom zatvoru jer ga nepravedno sumnjiče za pokušaj bijega.

Njegovo pritvaranje temeljilo se na nalogu za uhićenje na 30 stranica koji je napisan još u rujnu 2022.

Lažno je optužen za financijske prijevare, upravo od strane onih ljudi koji i sami imaju sumnjive kriminalne dosjee, i koji su navodno radili s njim tijekom 2+ godine, dok je dr. Fuellmich iz Berlina vodio Njemačku komisiju za korona virus .

Dr. Reinera Fuellmicha branit će dvije vrsna odvjetnika, dr. Dagmar Schön i dr. Katja Woermer. Podigli su odmah protuoptužbe protiv predatora-optužitelja.

Odvjetnik dr. Dagmar Schön predstavo je Reinerovu priču u nedjelju navečer, 16. listopada 2023., na BittelTV-u , gdje je njegov slučaj slušalo 33.000 gledatelja i simpatizera.

Reiner je dobro poznat i visoko cijenjen u cijelom svijetu zbog svog izvrsnog rada, braneći žrtve zločina izazvanih COVID-om i drugih zločina protiv čovječnosti koje su počinile vlade i vladine institucije diljem svijeta.

Pokušaj da ga se cenzurira i izravno ušutka gorko je propao – a sama njemačka vlada, koja ne poštuje ljudska prava, slobodu govora, i kriva je za laganje i širenje lažnih informacija u medijima, sada nije našla drugi način nego nezakonito uhititi Reinera.

Neće uspjeti. Pravda će na kraju pobijediti. Viša pravda, daleko iznad uvrnutih zakona koje je stvorio čovjek – pravda koja vlada Majkom Zemljom i Svemirom – uvijek vlada.

Ovaj slučaj će se pomno pratiti i povremeno ažurirati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp