Televizijska voditeljica Rachel Maddow kaže da ‘Trump planira pogubiti novinare MSNBC-a zbog izdaje’

Televizijska voditeljica Rachel Maddow kaže da ‘Trump planira pogubiti novinare MSNBC-a zbog izdaje’

Donald Trump planira optužiti novinare MSNBC-a za “izdaju” i “pogubiti”, ako bude ponovno izabran za predsjednika, prema voditeljici MSNBC-ja Rachel Maddow.

Maddow je dala komentar tijekom pojavljivanja u emisiji The View na ABC -u dok je ponavljala standardne točke razgovora o tome da je Trump pokušao biti rusko blago koje je pokušalo “svrgnuti izabranu vladu Sjedinjenih Država” 6. siječnja 2021.

“Republikanska stranka upravo sada mora donijeti odluku… ali u konačnici, ako slušate što Trump govori, ne gledate ga samo kao na spektakl, nego stvarno slušate što govori, on zapravo prikazuje budućnost za Ameriku ako ga vrate u Bijelu kuću u kojoj više nećemo imati izbora nakon toga, jer su svi izbori namješteni, da se ne može vjerovati demokratskim procesima, da Kongres treba samo raditi za njega, da bi Ministarstvo pravosuđa trebalo samo raditi za njega, to je jaki oblik vlasti,” rekla je Maddow.

“Želi MSNBC-u suditi za izdaju kako bi nas mogao pogubiti!” dodala je. Pogledajte:

Maddow je, kao i obično, sve što je rekla izmislila iz krpice, ali to nije spriječilo pojedine korisnike Twittera da pomisle kako to možda i nije tako loša ideja….

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp