Sin osnivača Hamasa tvrdi: Mi smo “CIA-in Psy-Op” za promicanje globalističke agende

Sin osnivača Hamasa tvrdi: Mi smo “CIA-in Psy-Op” za promicanje globalističke agende

Hamas nije nikakva teroristička organizacija odlučna boriti se za palestinski narod, voditi rat protiv Izraela i povratiti izgubljenu zemlju.

U stvarnosti, navodno smrtonosna teroristička skupina zapravo je globalistička psihijatrija koju je stvorila CIA i koju podržavaju njihovi navodni neprijatelji Izrael kako bi pomogla globalistima da ostvare svoje ciljeve više vječnih ratova na Bliskom istoku i pomogla u uvođenju ‘Novog svijetskog poretka’.

Ali netrebate mi vjerovati na riječ. Tvrdi sin osnivača Hamasovog vođe, koji je odustao od svoje pozicije “pozlaćenog princa” u pokretu Hamasa kako bi puhnuo u zviždaljku i rekao svijetu istinu o tome što se stvarno događa iza kulisa terora.

Ali postoji samo jedan problem za Mosaba Hassana Yousefa, čiji je otac bio ključna figura u osnivanju Hamasa davne 1987. On želi reći zapadnom svijetu istinu o Hamasu, ali naši mainstream mediji čine sve što mogu kako bi potisnuli njegov glas i nastaviti pumpati naš eter s globalističkom propagandom.

Prema riječima Mosaba Hassana Yousefa, Hamas ne mari za Palestince, a nije ih briga ni za islam. Ukratko, sve što nam je rečeno o ovoj grupi je notorna laž.

Izbori o kojima Yousef govori održani su 2006. godine, a Hillary Clinton snimljena je nedugo nakon što se uredniku novina hvalila planovima za lažiranje izbora.

Globalisti već dugo koriste međunarodne terorističke skupine da diktiraju svjetske događaje, stvaraju lažne zastave i kontroliraju mase terorizirajući ih kako bi ih pokorili.

Povremeno, zahvaljujući ljudima poput Rona Paula, istina ispliva čak i unutar američkog Kongresa.

Tulsi Gabbard otišla je u Siriju u tajnu misiju utvrđivanja činjenica 2016. kako bi se probila kroz laži i propagandu i otkrila što se stvarno događa na terenu. Tadašnja kongresnica demokrata vratila se u Ameriku sa šokantnim vijestima.

Obamina administracija je financirala i podržavala ISIS i Al-Qaidu.

Hrabra Tulsi potpuno je demontirala CNN-ov lažni narativ vijesti i ispravila stvar.

Ali mogla je otići i dalje. Obamina administracija nije samo podržavala ISIS i Al-Qaidu na Bliskom istoku – ove terorističke skupine zapravo je stvorila CIA kako bi pomogla globalistima da postignu svoje ciljeve.

Obama, Biden, Clinton, Bush i Cheney duboko su upleteni i imamo sve dokaze potrebne da ih na sudu proglasimo krivima za zločine protiv čovječnosti.

Globalisti su koristili američke obavještajne agencije za stvaranje terorističkih skupina uključujući ISIS i Al-Qaidu od cijeloga platna kako bi terorizirali svijet i na kraju ga konačno pokorili.

Oni koji poznaju njihovu povijest znaju da je CIA regrutirala, financirala, naoružavala i obučavala Osamu bin Ladena 1980-ih.

Mudre riječi Randa Paula sada se pokazuju potpuno točnima.

Naravno, tada su ga mainstream mediji napadali i govorili da je u svemu u krivu. Što ne bi trebalo čuditi s obzirom da su mainstream mediji odjel za propagandu globalističke elite.

Ali oni ne mogu zauvijek prikrivati ​​istinu. Težina dokaza protiv globalističke elite i obavještajnih agencija koje rade svoj prljavi posao je ogromna.

Sada znamo da CIA nije samo oružjem podržavala Al-Qaidu i ISIS u Siriji, kao što nam je rekla Tulsi Gabbard. Sada znamo da je CIA bila aktivno uključena u rad s terorističkom skupinom kako bi širila teror diljem svijeta.

Članak Washington Posta iz 2010. čiji je autor bivši vojni obavještajni časnik Jeff Stein sadrži detaljan prikaz kako je CIA doduše snimila lažni Bin Ladenov video tijekom rata u Iraku 2003. godine.

Članak, koji uključuje komentare iz više izvora unutar CIA-ine Operativne grupe za Irak, objašnjava kako je agencija planirala “preplaviti Irak video zapisima” koji prikazuju nekoliko kontroverznih scenarija.

Drugi dužnosnici CIA-e priznali su da su planirali nekoliko lažnih videa s bivšim iračkim predsjednikom Saddamom Husseinom, od kojih bi jedan prikazivao vođu u seksualnim odnosima s tinejdžerom.

“Izgledalo bi kao da je snimljeno skrivenom kamerom”, rekao je jedan od bivših dužnosnika. “Vrlo zrnato, kao da je tajna video snimka seksa.”

Iako ovi lažni videosnimci koje je snimila CIA nikada nisu objavljeni, mnogo zanemarivano priznanje takvih psiholoških operacija postavlja pitanja u svjetlu zloglasnih videosnimki odrubljivanja glava ISIS-a.

Samo nekoliko dana nakon što su mnogi ljudi doveli u pitanje nedosljednosti u videu odrubljivanja glave Jamesa Foleya, vrhunski britanski forenzičari zaključili su da je video vjerojatno namješten korištenjem “prevara kamere i lukavih tehnika postprodukcije”.

“Nakon poboljšanja, može se vidjeti kako je nož povučen preko gornjeg dijela vrata najmanje šest puta, bez tragova krvi do te mjere da slika izblijedi u crno”, rekao je analitičar. “Mislim da je izrežirano. Moj osjećaj je da se pogubljenje možda dogodilo nakon što je kamera zaustavljena.”

Sada imamo još više dokaza da je CIA za njih stvarala šokantne videe ISIS-a. Zviždač je pustio snimke sa seta filma CIA-ine produkcije, zeleni ekran.

Taktika teroriziranja masa radi pokoravanja dolazi u mnogim oblicima, međutim korištenje terorističkih skupina kao bauk kako bi se javnost uvjerila da ide u rat je klasik iz globalističke igre.

Netanyahu je globalistička marioneta pa ne treba čuditi što desetljećima radi ruku pod ruku s Hamasom. Možete zaboraviti sve što su vam zapadni mainstream mediji rekli o sukobu Izraela i Hamasa. Svaka inteligentna osoba u Izraelu razumije da je Netanyahuova politika bila zadržati Hamas na vlasti.

Zašto? Jer mu politički odgovara da ima neprijatelja pred vratima. To odgovara i državi Izrael. Ukrajina pod vodstvom Zelenskog prošle je godine postala loša reputacija zbog moljenja američkih dolara pomoći, ali Izrael je neprikosnoveni prvak u teškoj kategoriji u tom sportu.

Znamo da je CIA stvorila i podržavala Al-Qaidu i ISIS. Hamas nam dolazi u drugoj garnitri s istog stabla. Elite sada imaju izgovor za još jedan vječni rat, ovaj put koji uključuje Iran, na Bliskom istoku.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp