Patolozi i pogrebnici oglašavaju uzbunu: tijela preminulih su puna abnormalnih ugrušaka od 2021. godine

Patolozi i pogrebnici oglašavaju uzbunu: tijela preminulih su puna abnormalnih ugrušaka od 2021. godine

Ubrzo nakon početka cijepljenja protiv korone postalo je jasno da eksperimentalna cjepiva utječu na zgrušavanje krvi. Iako je ova nepoželjna nuspojava relativno brzo prepoznata s vektorskim cjepivima, još uvijek se uglavnom zanemaruje s hvaljenim mRNA cjepivima. No pogrebnici i patolozi zvone na uzbunu od 2021. godine: od početka masovnog cijepljenja opetovano su pronalazili vrlo abnormalne ugruške u tijelima preminulih. Dok oni koji vjeruju u cijepljenje ova otkrića stavljaju u perspektivu, no upozorenja stručnjaka diljem svijeta su sve češća.

Uzbunu posebno dižu pogrebnici iz zemalja poput SAD-a i Velike Britanije, gdje je balzamiranje, odnosno privremeno čuvanje leševa zamjenom krvi tekućinom protiv raspadanja, uobičajeno. Ova tehnika se koristi kako bi se omogućilo da se pokojnik položi otvoren prije konačnog ukopa. Američki balzamer Richard Hirschman objavio je niz slika neobičnih struktura koje vizualno podsjećaju na lignje, a za koje Hirschman kaže da ih je vadio iz krvnih žila mrtvih ljudi. Normalni su krvni ugrušci, s druge strane, ovi crveni i podsjećaju na žele od grožđa. U kolovozu je Hirschmann napisao na X:

Demokrati, republikanci, liberali, krajnja ljevica ili desnica, bijelci ili crnci, muškarci ili žene, bogati ili siromašni, to je ono što vidim kako izlazi iz krvožilnog sustava od početka 2021. tijekom procesa balzamiranja. Ne mogu se sjetiti da sam ovo ikada prije vidio u zadnjih 20 godina. Nešto uzrokuje ovaj problem i mislim da bismo to trebali pokušati otkriti jer to sada prečesto viđam. Neka nam je Bog svima na pomoći.

Hirschmanove izjave i fotografije izazivaju kontroverze od 2021. godine. Prikazane su, među ostalim, u ne bezkontroverznom dokumentarcu “Died Suddenly”. Režimski liječnik tada je ustvrdio da su prikazane strukture, koje su doslovno začepile krvne žile preminulog i tako otežale izmjenu krvi s otopinom koja sadrži formaldehid za očuvanje tijela, sasvim normalne. Patolog dr. Ryan Cole se nikako nije složio s tom tvrdnjom, potvrđujući da su se takvi gumeni ugrušci rijetko viđali prije masovnih cijepljenja. Pozvao je liječnika i sve druge koji sumnjaju da sjednu s njim za mikroskop i ispitaju nepravilnosti u zgrušavanju krvi kod cijepljenih ljudi.

Na Optužbu da je Hirschman jednostavno koristio tuđe fotografije takvih uzoraka crva za svoja upozorenja opovrgnuo je fotodokazima da su čudni uzorci u njegovom posjedu.

Hirschman objašnjava da kao balzamer gotovo nikada ne dolazi u kontakt s rodbinom preminulih i da stoga ima malo informacija o mrtvima. Ne može pitati njihove obitelji o statusu cijepljenja ili bilo kakvim nuspojavama cijepljenja. Međutim, činjenica da je, kaže, primijetio samo sumnjive ugruške od početka kampanje cijepljenja protiv Covida 2021. govori sama za sebe. Ako su problemi sa zgrušavanjem općenito bili potaknuti šiljastim proteinom (a time i SARS-CoV-2), ti su se ugrušci trebali primijetiti već 2020. godine.

Ostali pogrebnici potvrđuju nalaze

U međuvremenu, drugi pogrebnici također potvrđuju Hirschmanova zapažanja. Matthew Horwood, reporter Epoch Timesa, ispričao je X-u o upravitelju pogrebnog poduzeća u Ontariju, Kanada, s 25 godina iskustva u balzamiranju. Stoga je već u siječnju 2021. primijetio porast neobičnih smrti. U ožujku je počeo otkrivati ​​”vlaknaste mase” u tijelima preminulih. On ih također opisuje kao neobične ugruške koji su poput žvakaće gume i “kao lignje”. Javljaju se u velikom broju.

John O’Looney, pogrebnik iz Ujedinjenog Kraljevstva, također je upoznat s ovim ugrušcima: Prema njegovim opisima, tekućina za konzerviranje više ne prolazi kroz tijela pokojnika kao prije. On također opisuje sumnjive ugruške kao da nalikuju lignjama kada ih operete: “S normalnim ugrušcima ne biste ga mogli izvući u jednom komadu. To je poput želea koji se može isprati u odvod. Ali oni bi izašli u jednom komadu i bili bi u obliku arterije. Polako rastu u arterijama dok ih ne začepe.”

Što se tiče mogućih uzroka ove pojave, dr. Ryan Cole sugerira da šiljasti protein cjepiva dovodi do upalnih reakcija u endotelu krvnih žila, uzrokujući “kaskadu” zgrušavanja: “Po cijelom našem tijelu postoje receptori na našim trombocitima, na oblogama endotelnih krvnih stanica i na našim crvenim krvnim stanicama , [gdje] kada se šiljak veže, nastaju mikro i makro ugrušci.”

Amiloidoza – novi posao Pfizera?

Dr. Međutim, Roger Hodkinson, bivši predsjednik Odjela za patologiju Medicinske udruge i bivši voditelj Liječničke udruge u Alberti (Kanada), iznio je teoriju o “poremećajima savijanja proteina nalik amiloidu”. Amiloidoza nastaje kada se nakupljaju nakupine krivo smotanih proteina koji se nazivaju amiloidne fibrile, što može utjecati na organe i tkiva u tijelu, potencijalno dovodeći do zatajenja organa. Studije su već povezale spike protein s fibrilama sličnim amiloidu. Eksplozivno: Trenutačna reklama tvrtke Pfizer bavi se bolešću amiloidozom 

Ljudi koji vjeruju posebno u cijepljenje i koji čvrsto vjeruju u narativ o sigurnom i učinkovitom cjepivu protiv korone odbacuju izvješća raznih stručnjaka kao lažna. Budući da nekoliko stručnjaka za balzamiranje i patologa diljem svijeta izvješćuje o istom fenomenu i, na temelju prethodnih otkrića o proteinu šiljaka na kojem se temelji cjepivo protiv Covida, postoje vjerojatni uzroci, ali također bi trebalo biti na vlastima da provedu odgovarajuće istrage. Čini se da je ovo drugo uvelike zakasnilo, jer čak i sada kada stanovništvo više nije voljno cijepiti se protiv korone i kada je velika većina cijepljenih posljednju injekciju primila prije nekog vremena, čini se da se sumnjivi ugrušci još uvijek nalaze u tijelima preminulih. Dokle će se moći ignorirati i negirati štetu koju uzrokuje obvezno cijepljenje?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp