Goldie Hawn tvrdi da su je oteli vanzemaljci koji su je dotakli ‘božjim prstom’

Goldie Hawn tvrdi da su je oteli vanzemaljci koji su je dotakli ‘božjim prstom’

Goldie Hawn otkrila je detalje bizarnog susreta s vanzemaljcima koji su je kako tvrdi oteli kad je bila mlađa.

Glumica ‘Death Becomes Her’ pojavila se u  emisiji Apple Fitness+ ‘Time to Walk’  gdje je tvrdila da je vanzemaljac jednom dotaknuo njezino lice i to je ‘djelovalo kao Božji prst’.

“Bio je to najdobrohotniji osjećaj pun ljubavi”, rekla je o svom čudnom susretu. “Ovo je bilo snažno. Bio je ispunjen svjetlom.”

Hawn je rekla da se, kada je razmjena završila, osjećala kao da “izbija iz polja sile”.

“Bilo je to vrijeme kada je, znate, bilo mnogo viđenja NLO-a”, rekla je. “Sjećam se ovoga tako jasno… Izašla sam ispred svojih vrata, sjela na malu izbočinu i pogledala u tamno nebo.”

Hawn je rekla da je vanzemaljsko stvorenje imalo “glavu u obliku trokuta”, koje nisu imale uši i “zarez umjesto usta”.

“Vidjela sam sve te zvijezde i sve o čemu sam mogla razmišljati bilo je: ‘Koliko daleko ovo ide? Koliko smo mali? Jesmo li mi jedini planet u cijelom širokom svemiru na kojem ima života?’

“Rekla sam, ‘Znam da si vani, znam da nismo sami, i voljela bih te sresti jednog dana’.”

Glumica tvrdi da se iskušenje dogodilo prije otprilike pet desetljeća kada je radila kao plesačica u svojim 20-ima na Zapadnoj obali.

Hawn je rekla da se sličan slučaj dogodio kada je sjedila sama u automobilu svoje prijateljice samo četiri mjeseca nakon prvog susreta s izvanzemaljcima.

Prisjećajući se “visokog zvuka” koji joj je zvonio u uhu, Hawn tvrdi da je vidjela tri stvorenja kako se pojavljuju ispred nje.

“Bile su srebrne boje, s rezom za usta, malenim nosom, bez ušiju”, ispričala je. “Pokazivali su na mene, pokazivali su na mene u autu kao da razgovaraju o meni kao da sam subjekt. A oni su drndali.”

“Bila sam paralizirana. I pomislila sam, ‘O moj Bože. Želim ustati.’ Nisam znala je li stvarno ili nije stvarno”, dodala je.

Godinama kasnije, glumica iz serije “Privatni Benjamin” posjetila je područje gdje su se pojavljivali mnogi krugovi u žitu i sanjala živopisan san noć prije svog puta tamo.

“Gledala sam preko doline i vidjela šest svjetala kako se penje iznad planine”, rekla je o svom snu.

“Stigli smo na mjesto [sljedećeg dana], i, tako mi Boga, stajala sam na ovom brdu, gledajući dolje preko doline koja je bila mračna. Upravo je to bilo mjesto iz moga sna.”

“Nikada ne smijemo izgubiti naše čudo”, dodala je. “Jednostavno nije zabavno. To je doista važan aspekt avanturizma, gdje ništa nije nemoguće.”

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp