Procurio stravičan plan izraelske Vlade za Palestince

Procurio stravičan plan izraelske Vlade za Palestince

Procurio stravičan plan izraelske vlade namijenjen za Palestince.

Procurio dokument izraelskog ministarstva obavještajne službe otkriva da je cilj rata s Gazom etnički očistiti palestinsko stanovništvo i poslati preživjele izbjeglice u Europu i Sjevernu Ameriku.

Iz časopisa 927, “Protjerati sve Palestince iz Gaze, preporuča ministarstvo izraelske vlade”:

Dokument od 10 stranica, datiran 13. listopada 2023., nosi logo Ministarstva obavještajne službe — malog vladinog tijela koje proizvodi istraživanje politike i dijeli svoje prijedloge s obavještajnim agencijama, vojskom i drugim ministarstvima. Oni procjenjuju tri opcije u vezi s budućnošću Palestinaca u Pojasu Gaze u trenutnom ratu i preporučuju potpuno preseljenje stanovništva kao svoj preferirani način djelovanja. Također poziva Izrael da angažira međunarodnu zajednicu da podupre ovaj pokušaj. Dokument, čiju je autentičnost potvrdilo ministarstvo, ovdje je u cijelosti preveden na engleski jezik  +972.

Dokument preporučuje da Izrael djeluje na “evakuaciji civilnog stanovništva na Sinaj” tijekom rata; uspostaviti šatore, a kasnije i trajnije gradove na sjevernom Sinaju kako bi apsorbirali raseljeno stanovništvo; a zatim stvoriti “sterilnu zonu od nekoliko kilometara … unutar Egipta i spriječiti povratak stanovništva u aktivnosti/prebivališta u blizini granice s Izraelom.” U isto vrijeme, vlade diljem svijeta, predvođene Sjedinjenim Državama, moraju se mobilizirati da provedu ovaj potez.

Izvor u Ministarstvu obavještajnih poslova potvrdio je za Local/+972 da je dokument autentičan, da ga je odjel za politiku ministarstva distribuirao obrambenom establišmentu i da “nije trebao dospjeti u medije”. 

Plan transfera podijeljen je u nekoliko faza 

U dokumentu se također kaže da bi Sjedinjene Države trebale biti uključene u proces pritiska na Egipat da apsorbira palestinske stanovnike Gaze, te da bi druge europske zemlje – posebno Grčka i Španjolska – kao i Kanada trebale pomoći u apsorbiranju i naseljavanju palestinskih izbjeglica. Ministarstvo obavještajnih poslova priopćilo je da dokument još nije službeno distribuiran američkim dužnosnicima, već samo izraelskoj vladi i sigurnosnim agencijama.

Desničarski proizraelski “utjecaji” na društvenim mrežama rade na predstavljanju izraelskog rata svojim sljedbenicima potičući antimuslimanske osjećaje i sugerirajući da će potpora izraelskom ratu omogućiti našim vladama da vrate našu veliku muslimansku populaciju u domovinu – u međuvremenu se Izrael usredotočio na planirajući u tajnosti poslati izbjeglice u druge zemlje!

Ovo je đavolski, ali nije posve iznenađujuće. Glavni urednik Breitbarta Joel Pollack ukazao je na ovaj ishod upravo naizgled čistim instinktom istog dana kada je plan tiho objavljen.

Ovo nije prvi put da Izrael radi takve planove, ali ovaj put planiraju preseliti 2,2 milijuna Palestinaca umjesto oko 16.250 Afrikanaca! (koje su prethodno deportirali iz zemlje)

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp