Švicarska se suočava sa zlom koje se zove Klaus Schwab i posljedicama višegodišnjeg djelovanja njegove zaklade-udruge WEF

Švicarska se suočava sa zlom koje se zove Klaus Schwab i posljedicama višegodišnjeg djelovanja njegove zaklade-udruge WEF

Pascal Najadi: zahtijevam od švicarska vlasti da odmah uhiti Klausa Schwaba i druge pripadnike globalističkih udruga kao ideologe odgovorne za lažno pandemijski COVID democid* nad narodima i čovječanstvom.

‘Sve zlo na svijetu vezano uz democid na žalost dolazi iz Ženeve’, kazao je Najadi. ‘Imate WHO [Svjetsku zdravstvenu organizaciju, imate GAVI [Udruženje za cjepiva Billa Gatesa], imate WEF i Klausa Schwaba… imate mračno podzemlje globalističkih organizacija sa sjedištem u Ženevi u Švicarskoj’

Švicarski dužnosnik pozvao je švicarske vlasti da uhite Klausa Schwaba i druge pripadnike globalističkih udruga (organizacija) pod optužbom za “democid”

Vrstani bankar Pascal Najadi udružio je snage s dr. Astrid Stuckelberger, uglednom zdravstvenom stručnjakinjom iz Ženeve, kako bi zatražili kazneni progon svih onih koji stoje iza propisivanja i ubrizgavanja smrtonosnih tzv. cjepiva protiv Covida, koje oni opisuju kao “biološko oružje”.

Najadi i Stuckelberger iznose detalje svoje tvrdnje u novom dokumentarcu bombe pod naslovom “Odsijecanje glave zmije”.

U filmu zadiru u mračno podzemlje globalističkih organizacija sa sjedištem u Ženevi u Švicarskoj.

Najadi se posebno usmjerio na Svjetski ekonomski forum (WEF), kojeg je njegov pokojni otac Hussain Najadi bio suosnivač zajedno s predsjedavajućim Klausom Schwabom kojeg je zbog gađenja napustio početkom osamdesetih.  Hussain Najadi ubijen je 2013. godine.

Pascal Najadi poštovan je i utjecajan diljem svijeta. Njegov je posao savjetovati države i čelnike država o dobrom financijskom smjeru države. Kao jedan od primjera svojeg utjecaja, Najadi je odgovoran za nedavnu ostavku švicarskog predsjednika Alaina Berseta.

Ostavka je uslijedila nakon što je Najadi podnio kaznenu tužbu na visokom Vrhovnom sudu Švicarske protiv Berseta. Optužio je Berseta za davanje lažnih izjava o učinkovitosti lažnih mRNA cjepiva protiv umjetne bakterije SARS-CoV-2, corona virusa, tj. tzv. Covid-a.

U dokumentarcu Najadi otkriva prijezir svog pokojnog oca prema WEF-u sa sjedištem u Ženevi. Hussain Najadi napustio je organizaciju početkom 1980-ih, ostavljajući Klausa Schwaba na čelu.

“Sve zlo na svijetu vezano uz democid na žalost dolazi iz Ženeve” 

“Imate WHO [Svjetsku zdravstvenu organizaciju] u Ženevi, imate GAVI [Udruženje za cjepiva Billa Gatesa], zatim imate WEF i Klausa Schwaba koji ima diplomatski imunitet.“

“Ja, kao švicarski građanin sada baš ovdje izjavljujem da WEF više nema pravo na diplomatski imunitet”, kazao je Najabi. Poziva švicarske vlasti da uhite odgovorne za zagovaranje i nametanje “ubojitih injekcija globalnom čovječanstvu biološkim oružjem”.

Najabi tvrdi da su Big Pharma, Big Tech, Bill Gates, WEF, WHO i drugi globalistički entiteti upleteni u shemu. Napominje da su on i njegova majka žrtve “biološkog oružja” i kaže da oboje “umiru” nakon primanja injekcija.

“Pozivam švicarske vlasti i sigurnost da odmah uhite te ljude”

“Zašto? WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech i Bill Gates svi su zagovarali ubojitu injekciju čovječanstvu diljem svijeta biološkim oružjem koje ubrizgava nanolipide u 5,7 milijardi ljudi. “A mi Švicarci smo im domaćini. To je zastrašujuće. “Ne možemo tolerirati bilo koji entitet koji promiče i propisuje ubrizgavanje otrova u čovječanstvo. “Ali ti si to učinio. Ja kao švicarski državljanin to sada ovdje izjavljujem da se te ljude odmah uhiti”

“Ja sam žrtva. Umirem od toga, a i moja majka također. To je democid i bit će mu suđeno”

“To će biti ispravljeno u ime čovječanstva.”

Dr. Astrid Stuckelberger, s druge strane, govori o sindromu koji pogađa ne samo Ženevu, već i Ujedinjene narode.

Spominje sve-primjetan strah među ljudima, koji dovodi do šutnje za koju smatra da je štetna za globalnu svijest i djelovanje.

Dr. Stuckelberger ističe da je švicarska vlada dala imunitet Gatesovom Globalnom savezu za imunizaciju cjepiva (GAVI).

Medicinska stručnjakinja poziva javnost da te podatke potraži u švicarskoj bazi podataka.

Poticanje na lažna cjepiva protiv Covida opisala je kao državni udar

“Mi pokušavamo stvoriti narodni pokret koji bi bio globalnog značaja, nešto skroz drugačije,” kaže Stuckelberger. “Ali ono što se događa u Ženevi suprotno je.” “U ovom trenutku nitko nema pravo bilo što kome zapovjedati, diktirati cijelom svijetu kao što su oni radili.

Zločinačka udruga WHO nema pravo da zapovijeda i propisuje narodima i državama

Globalni savez za imunizaciju cjepiva (GAVI) dobio je potpuni imunitet od švicarske vlade

“Ovo je državni udar. Jasno je da je to globalno mjesto zločina pa zato mi ponizno donosimo male dokaze ljudima.

“Jer u znanosti uvijek imate sumnje. To je zdrava sumnja i mislim da je to vrlo bitno stajalište.”

Njihov poziv na akciju je jasan i odjekuje kroz cijeli dokumentarac: pojedincima da ustanu, traže istinu i izazovu status quo, pod zastavom zaštite čovječanstva od sadašnje i jasne opasnosti koja proizlazi iz Ženeve.

Okupljaju se za kolektivno buđenje, potičući mase da ustanu protiv nepravde koju održavaju neizabrani globalisti.

“Nikad više. Zmijoglavi je u Ženevi”, kazao je Najadi

Glava zmije nalazi se u Ženevi

“Ja to nazivam izravnom, jasnom i sadašnjom opasnošću za švicarsko stanovništvo. “Ali mogu vam reći da je odsječeno.”

“Ako imate kulu od karata, a to je kula od karata kriminalca, jedna karta koju pravda povuče i cijela se kartaška kuća sruši.

“Ali samo iz nade, to se ne radi. Sada svi moraju promijeniti svoj duh”.

“Dok svi koji su cijepljeni, zapravo su ubrizgani, znaju da su otrovani… Mi smo masa.

“Mi smo milijarde ljudi.

“Ustanimo samo i recimo STOP

Ne ćemo se pridržavati.

Poruka svima a pogotovo vama cijepljenima, tj. hibridnim modificiranim robotiziranim osobama koji ste to na prjevaru pod prjetnjana prisilno postale
 
Svi vaši organi priključeni su na kompjutor i internt tako da baš sve što se s njima u vašem tijelu događa programirano je. Morate shvatiti da živite u novim dugačijim okolnostima i da je u vašim tijelima sve programirano do kraja života te da ste pretvoreni u ljude-strojeve biorobote … Istina je takva da ste zarobljenici programirane sadašnjice, u koju su vas doveli odmetnuti blesavi čelnici vaših država, podmićeni liječnici i potkupljeni kvazi znanstvenici u sprezi s uednicima velikih glavnh medija koji su vas strašili i gađali svim takvim informacijama po naputcima korumpiranih čelnika i službenika globalnih institucija i udruga, u kojoj se bespogovorno provode programi sveuništenja kako bi naročito robotizirano stanovništvo zacrtanom dinamikom masovno nestajalo. Mogu vas održavati na životima koliko god budu htjeli i sve dok smatraju da ste korisni, ali ne beskrajno dugo … 

Democid (iz starogrčkog δήμος, démos – narod ili stanovništvo i latinskog caedere – ubijati) izraz je kojeg je skovao politolog Rudolph J. Rummel s namjerom označavanja znatno šireg područja masovnih ubojstava pod zapovjedništvom vlasti nego što označava pojam genocid.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp