Iz UN-a su poručili da će “Digitalne osobne iskaznice” biti obvezne za sudjelovanje u društvu

Iz UN-a su poručili da će “Digitalne osobne iskaznice” biti obvezne za sudjelovanje u društvu

Ujedinjeni narodi najavili su planove za uvođenje “digitalnih osobnih iskaznica” diljem svijeta do 2030. godine, koje će biti obvezne za ljude koji žele sudjelovati u društvu.

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) pokreće projekt za unapređenje agende, koji će osigurati da svi članovi javnosti budu prisiljeni sudjelovati u shemi.


Projekt se temelji na onome što je poznato kao “digitalna javna infrastruktura” ili DPI.

NN javlja: Opravdanje neizabrane globalističke organizacije za zahtjev da se ljudska vrsta označi “digitalnom” je navodna nužnost postizanja UN-ovih ciljeva održivog razvoja (SDGs).

DPI se nedavno pojavio kao gumeni pečat koji koriste birokrati i korporativne elite tijekom rasprava o korištenju tehnologije za pljačku slobode stanovništva.

Guranje DPI – tj. „Digitalne osobne iskaznice“, putovnice za cjepiva i digitalne valute središnje banke (CBDC) – koje podržava globalistički Svjetski ekonomski forum.

Plan također podržavaju i promoviraju Bill Gates i njegova zaklada, UN i Europska unija (EU).

Globalne elite tvrde da se interno raseljene osobe promiču kako bi pomogle razvoju na nekoliko načina.

Međutim, ono što se često gubi u korporativnom govoru jest da je poticanje DPI-ja varka da se ubrza uvođenje digitalnih osobnih iskaznica i plaćanja, s rokom do 2030. godine.

8. studenog je datum kada UNDP provodi svoj program „50 u 5“.

UN je projekt opisao kao unaprjeđenje “razgovora o razvoju sigurne, uključive i interoperabilne digitalne javne infrastrukture (DPI)”.

Zaklada Billa i Melinde Gates bila je dio pokretanja projekta.

Digital Public Goods Alliance and Co-Develop grupa podržava DPI od njegova početka.

Plan uvođenja globalnih digitalnih osobnih iskaznica do 2030. trebao bi obuhvatiti sve građane članica UN-a.

50 zemalja je određeno kao globalne ispitne stanice, gdje će relevantni DPI primiti usklađeni pritisak od navedenih entiteta.

Nije iznenađujuće da će tehnologija biti testirana u zemljama trećeg svijeta – Africi (osobito subsaharskoj Africi) i Indiji – prije nego što bude globalno uvedena prije 2030. godine.

U rujnu je WEF objavio niz članaka koji zagovaraju implementaciju DPI-ja.

WEF obećava da će javnost pozdraviti nova “društva bez gotovine” i digitalne osobne iskaznice zbog njihove “pristupačne tehnologije”.

I naravno, WEF samo “misli na djecu” dok slijedi ovu novu tehnologiju.

“Prava djece diljem svijeta mogu se unaprijediti ulaganjem u digitalnu javnu infrastrukturu”, stoji u jednom naslovu na web stranici WEF-a.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp