Nadbiskup Viganò: Svećenici i biskupi koji su promovirali ‘smrtonosna’ COVID cjepiva, moraju odgovarati Bogu

Nadbiskup Viganò: Svećenici i biskupi koji su promovirali ‘smrtonosna’ COVID cjepiva, moraju odgovarati Bogu

‘Njihova šutnja o prijevari pandemije identična je šutnji o otpadništvu katoličke hijerarhije’, piše nadbiskup Viganò. ‘A moralna odgovornost koja ih pritišće ostat će kao neizbrisiva mrlja za koju će morati odgovarati pred Bogom, ljudima i povijesti.’

Prije tri godine bio sam među prvima – i svakako prvi biskup – koji je osudio pandemiju i prijevaru cijepljenja. Izraženi argumentima koji se danas pojavljuju kao istiniti i dobro utemeljeni su kritični problemi i nemoralnost eksperimentalnog genskog tretmana, za čije su stvaranje korišteni pobačeni fetusi. Napisao sam i dva otvorena pisma Kongregaciji za nauk vjere, na koja nema odgovora.

Bilo je onih u konzervativnim krugovima koji su otišli toliko daleko da su napali mene osobno i pribjegli nedokazanim i očito lažnim izjavama liječnice koja je sa svojim suprugom radila za BigPharmu.

Izrazio sam svoje zaprepaštenje šutnjom biskupa, svećenika i župnih župnika, mnogih vjerskih djelatnika uključenih u bolnice i servilnim žarom s kojim se katolička hijerarhija prilagodila ludim i kriminalnim zdravstvenim propisima i Bergogliovoj (Papa Franjo) promociji seruma. Javno su me vrijeđali na televiziji i u medijima, dok su moja braća biskupi šutjeli. 

Suočen sa zločinom protiv čovječnosti koji se nastavlja odvijati pred našim očima već tri godine uz Bergogliovo odobravanje i ohrabrenje, mislio sam da bi mnogi pastori smogli hrabrosti podići svoj glas i pridružiti se mojoj osudi plana. depopulacije svijeta koju redom provode: Word Economic Forum, Zaklada Bill & Melinda Gates, Zaklada Rockefeller, WHO i UN, dok su sredstva ovih kriminalaca predana i Vatikanu, pretvarajući Bergoglia u prodavača cjepiva i pristašu klimatske prijevare, koja je sada postala “magisterij” s Laudate Deum i s “Amazonskom i sinodskom crkvom”.

No, ako se danas neki svećenici predaju dokazima i traže od katoličkih novinara istinu o štetnim posljedicama, pitam se s kojim su mirom do sada ušutkavali svoju savjest i je li njihova šutnja i strahovita šutnja – poput one liječnika, policije? sila, suca, učitelja i guvernera – danas se nije pretvorila u stidljivi prosvjed samo zato što vide približavanje obračuna i strahuju za vlastitu reputaciju više nego za zdravlje milijardi ljudi podvrgnutih cijepljenju proizvoda koji je bio poznat iz početak da je izuzetno opasan pa čak i smrtonosan.

Njihova šutnja o prijevari pandemije identična je šutnji o otpadništvu katoličke hijerarhije. A moralna odgovornost koja ih tišti ostat će kao neizbrisiva mrlja za koju će morati odgovarati pred Bogom, ljudima i Povijesti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp