Digitalni ID Billa Gatesa bit će obvezan za sudjelovanje u društvu

Digitalni ID Billa Gatesa bit će obvezan za sudjelovanje u društvu

Ujedinjeni narodi, Zaklada Billa i Melinde Gates i partneri Zaklade Rockefeller pokreću kampanju za ubrzanje uvođenja digitalne identifikacije, digitalnog plaćanja i dijeljenja podataka u 50 zemalja pod okriljem digitalne javne infrastrukture (DPI) do 2028. godine. ( izvor ).

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) najavio je planove za uvođenje “digitalnih osobnih iskaznica” u cijelom svijetu do 2030. godine, a bit će obvezne za ljude koji žele sudjelovati u društvu, kažu u Reclaim the Net, koji se zalažu za slobodu govora i pojedinca sloboda online,

Sustav društvenog kreditiranja

Poticanje digitalne javne infrastrukture (DPI) koja uključuje. “Digitalne osobne iskaznice,” putovnice za cjepiva i digitalne valute središnje banke (CBDC) – zagovara ih globalistički WEF i ne iznenađuje da ih podržava Bill Gates zajedno s UN-om i Europskom unijom (EU).

Urednik Sociablea Tim Hinchliffe kaže: „Zagovornici su nepokolebljivi da je DPI neophodan za sudjelovanje na tržištima i u društvu — baš kao što smo vidjeli s putovnicama za cjepivo — samo u mnogo širem opsegu i „Ako bude uspješan, DPI će dati vladama i korporacijama moć implementacije sustava društvenog kredita koji mogu odrediti gdje i kako možete putovati, što smijete konzumirati i kako ćete moći obavljati transakcije sa svojim programabilnim novcem.

“Razmislite o pojedinačnim uređajima za praćenje ugljičnog otiska, zonama s ultra niskom emisijom ( ULEZ ) i  CBDC-u koji su programirani  za ograničavanje “manje poželjnih” kupnji — sve to guraju zagovornici  velikog resetiranja .”( izvor )

DPI se prodaju kao mehanizam za financijsku uključenost, praktičnost, poboljšanu zdravstvenu skrb i zeleni napredak. ali to je “sveobuhvatna fraza primijenjena na nadolazeći tehnokratski sustav upravljanja koji pokreću tri temeljne komponente: digitalni ID, digitalna plaćanja poput digitalnih valuta središnje banke (CBDC) i masovno dijeljenje podataka.”

Svjetski ekonomski forum

WEF je u rujnu objavio niz članaka koji u biti potiču provedbu DPI-ja i naravno, WEF je vani i “misli na djecu” kao najbolji od njih, “Dječja prava diljem svijeta mogu se potaknuti ulaganjem u digitalne javne infrastrukture,”  rekao je jedan natpis u članku objavljenom 18. rujna 2023. pod naslovom @

‘ Dvije trećine ciljeva održivog razvoja koji se odnose na djecu zaostaju za postizanjem ciljeva’: Evo zašto sada moramo ulagati u digitalnu javnu infrastrukturu.”


“2023. označava pola puta za postizanje ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda  (SDGs)”, podsjeća nas WEF, ovo pola puta “prilika je za “procjenu i rekalibraciju” napora za ostvarivanje prava svakog djeteta, posvuda i s Za samo sedam godina do cilja za 2030. dvije trećine pokazatelja koji se odnose na djecu zaostaju za postizanjem ciljeva, prema novom izvješću UNICEF-a  Za svako dijete održiva budućnost .

  • 1,9 milijardi djece koja su ostavljena – Ako se nedavni napredak nastavi, samo će 60 zemalja, u kojima živi samo 25% dječje populacije, ispuniti svoje ciljeve do 2030. godine, ostavljajući oko 1,9  milijardi djece  u 140 zemalja iza sebe.
  • Čini se da je malo vjerojatno da će današnji svijet postići ambiciozne ciljeve koje smo postavili za djecu u 2015.
  • Glad – Svijet se vratio na  razinu gladi  kakva nije viđena od 2005., a cijene hrane ostaju više u više zemalja nego u razdoblju od 2015. do 2019.
  • Djeci nedostaju temeljne vještine – dok su u obrazovanju, podaci pokazuju da 600 milijuna djece i adolescenata ne stječe temeljne vještine čitanja i matematike, a dodatnih 11 milijuna desetogodišnjaka nema temeljne vještine.

“Rješenje” za “problem”? “Problem” za koji WEF kaže da je pandemija, naravno, koja je “pogoršala situaciju”, a digitalna javna infrastruktura je “rješenje”. budući da je identificiran kao ” ključna tranzicija potrebna za ubrzanje SDG aktivnosti  i  rezultata za djecu do 2030. “

Zaštita “prava ili sigurnosti djece” bila je taktika koju su prije koristili neizabrani globalisti, dok su promovirali tehnokratski sustav koji će zapravo oduzeti prava svim pojedincima, uključujući djecu.

Reclaim the Net, kaže da je u biti „DPI modna riječ koju koriste organizacije poput UN-a, ali i Europske unije (EU), Zaklade  Gates i, naravno, Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) u pomalo zanimljivoj/alarmantnoj slozi. ) nikada nije izvan svake takve slike.

„Ono što bi DPI-ji trebali činiti, u najboljem slučaju, jest pružanje pomoći na više načina. Međutim, oni koji se dublje bave floskulama i “korporacijskim govorom” koji dolazi iz ovih organizacija, odbacuju termin i politiku kao prijevaru za ubrzavanje uvođenja digitalnih osobnih iskaznica i plaćanja, s rokom do 2030. godine.”

Oni zaključuju: “Ako ste građanin države članice UN-a, a vaša vlada (tj. porezni obveznici) pridonosi raznim naporima UN-a i osjećate se ili nelagodno ili jednostavno nedovoljno informirani o svemu tome, šteta. Svejedno idu naprijed.” ( izvor ).

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp