Ministar Banožić skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje male djece

Ministar Banožić skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginuo otac dvoje male djece

Jedna je osoba poginula, a jedna teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je rano jutros skrivio ministar obrane Mario Banožić.

On je, kako javljaju očevici, neoprezno svojim jeepom pretjecao kamion na maglovitoj cesti na kojoj je bila smanjena vidljivost te se izravno zabio u kombi koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Nakon prvih informacija o nesreći, portal Danica je stupio u kontakt s više osoba koje su imale posredna ili neposredna saznanja o teškoj nesreći. Svi su uglavnom ponavljali isto – tragediju je skrivio ministar.

Na mjestu je poginuo vozač kombija iz Privlake, inače otac dvoje malodobne djece, a ministar je s teškim ozljedama hitno prebačen u KBC Osijek. Banožić je navodno išao u lov.

Portal Vinkulja.hr objavio je prve fotografije s mjesta teške prometne nesreće kod Vinkovaca u subotu rano ujutro.

Jutros oko 6.15 sati na državnoj cesti DC-55 Vinkovci – Županja dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

Nesreća se dogodila na izlazu iz Vinkovaca prema Županji, a u njoj su sudjelovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila iz Privlake, nažalost, u prometnoj nesreći smrtno je stradao”, rekli su u policiji u subotu ujutro.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp