Nova Zemlja i transformacija kroz koju trenutno prolazimo kao pojedinac i kao čovječanstvo

Nova Zemlja i transformacija kroz koju trenutno prolazimo kao pojedinac i kao čovječanstvo

Živimo u vremenu u kojem smo svakodnevno bombardirani strašnim kataklizmičkim vijestima kojima se širi strah koji je, kao takav, postao jeftino oružje suvremenog doba. Pogledamo li oko sebe, vidimo da milijarde ljudskih bića živi pod pritiskom i gotovo u stalnom strahu od nametnute stvarnosti.

Međutim, iza vela privida, skriveno od očiju javnosti, događaju se nevjerojatne promjene koje trenutno cijeli svijet uvode u novo doba. Proces uzašašća Zemlje bliži se kraju i sada je na nama želimo li joj se pridružiti i pratiti je na njezinom putu ili ne. Ako nam je dosta nasilja, ratova, patnje, kriza, raznih boleština i muke svake vrste, imamo samo jedan izbor, a to je promijeniti se i doživjeti ovaj svijet drugačijim i boljim i početi doprinositi dobrobiti svekolikog života na ovom planetu, jer nalazimo se pred samim ciljem.

Velika većina nas zamišljeni smo, zabrinuti, puni negative, gorčine, straha i vrlo su rijetki oni koji se raduju životu i žive bezbrižno, opušteno i sretno. Velika većina nas ne razumije da je perspektiva percepcije vrlo bitna. Drugim riječima, stvarnost se počinje mijenjati tek u onom trenutku kada umjesto problema, počinjemo percipirati rješenje.

Kada čovjek shvatiti i prihvati da je božansko biće u ljudskoj arhitekturi u kojoj tinja božanska iskra, postat će svjestan svoje moći i moći svojih misli koje kreiraju njegovu stvarnost. Sposobnost da maknemo tisućljetni veo koji nam prekriva stvarnost i izađemo iz iluzije, dopušta nam skidanje sa sebe svih okova, strahova i svekolike negative i podiže nam vibraciju, otvarajući nam tisuće novih mogućnosti.

Transformacija kroz koju trenutno prolazimo otvara nam bezbroj novih mogućnosti i novih putova, jer nam program 3D realnosti više ne služi i nova realnost koja je pred nama, zapravo je nadogradnja programa za cijeli planet i svekolikog života na njemu. Nalazimo se na pragu Nove Zemlje.

Zemlja je živo biće i energije kojima smo izloženi godinama, a posebno u zadnje vrijeme, pomogle su Zemlji u njezinom uzdizanju u petu dimenziju i tzv. razdvajanju svjetova i na nama je hoćemo li joj se pridružiti ili ne. Nova Zemlja je spremna i sve ovisi o slobodnoj volji i izboru svakog pojedinca – hoćemo li se uzdići u više dimenzije ili ćemo ostati tavoriti u strahu i mraku 3D. Ovo je zapravo vrijeme božanskih promjena na Zemlji i svatko od nas ima mogućnost izabrati hoće li živjeti ljubav, radost, mir i povezanost sa svime i svima u novoj stvarnosti ili nastaviti živjeti u dualnosti trodimenzionalnog svijeta.

Osjećaj jedinstva i sveopće povezanosti nosi nas sve bliže Novoj Zemlji i životu na njoj.

Kako se čovječanstvo duhovno budi, kao i Majka Zemlja, sve se mijenja. Prorečeno je da će, prije svitanja ere Nove Zemlje, biti puno tame, jer – noć je najcrnja pred svitanje. Promjena koja se trenutno događa čudesna je i ne primjećujemo je svi, jer svatko ima svoje vrijeme buđenja, ali ne brinite i ne budite spavače. Njihovo vrijeme tek dolazi.

U novoj paradigmi postojanja živimo iz srca s ljubavlju i primjer smo jedni drugima kako svojim osobnim rastom možemo ostvariti sve svoje snove i postići ispunjenje. Cilj nam je ostvariti društvo u kojem su svi jednakovrijedni i žive svoju jedinstvenost. Što više dobra isijavamo kroz srce, to više dobra privlačimo u naš život. Budući da smo povezani s cjelokupnim postojanjem, u život nam uvijek dolaze osobe i situacije, upravo one i onakve kakve su nam najpotrebnije u datom trenutku za naš osobni rast.

Osobnim rastom čistimo različite emocionalne blokade, mičemo ograničavajuća uvjerenja i detoksificiramo svoja tijela i tako doprinosimo sve većem broju probuđenih koji vibriraju na višim frekvencijama.

Kako naše misli imaju odlučujuću ulogu u kreiranju naše stvarnosti, tako su naše riječi naredbe našem umu o tome što želimo ostvariti. Zato pažljivo birajmo svoje riječi i prilagodimo svoj rječnik našoj novoj svjesnosti, jer tako instruiramo svoj um i učimo ga novoj stvarnosti.

Na taj način fokusiramo se na pozitivne slike budućnosti, kako za nas osobno, tako i globalno i živimo u sadašnjem trenutku.

Nova Zemlja želi nam dobrodošlicu, prostirući pred nas Zlatno doba i zato

jednom zauvijek maknimo svako zlo iz naših života i zaronimo u novu paradigmu postojanja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp