Obama proglašen “predsjednikom u sjeni” koji potajno dirigira sukobom između Hamasa i Izraela

Obama proglašen “predsjednikom u sjeni” koji potajno dirigira sukobom između Hamasa i Izraela

NBC News je priznao da je Barack Obama posljednje tri godine potajno djelovao kao američki “predsjednik u sjeni”, nezakonito služeći treći mandat u Bijeloj kući.

Prema bombastičnom izvješću, Obama je potajno pratio Bidenovu administraciju, izazivajući zabrinutost da je bivši predsjednik zapravo tajni vrhovni zapovjednik sa svojim bivšim potpredsjednikom koji djeluje kao prvi čovjek. 

Trebamo li se doista čuditi? Katastrofalni rezultati Bidenovog predsjedničkog mandata daleko su gori od svega što bi nesposobni starac s demencijom mogao skuhati.

Ne griješite, ekonomijom se vješto manipuliralo, a svijet je skrivenim rukama gurnut na rub Trećeg svjetskog rata. U Bijeloj kući postoji piroman i ostavio je otiske prstiju po cijelom mjestu zločina.

Obama nas je godinama prije upozoravao da je svoj “treći mandat” pažljivo planirao, sve do detalja dogovora sa svojim zamjenikom ili čelnim čovjekom.

Godine 2023., dok gospodarstvo propada, a svijet gori, vidimo plodove Obaminog rada.

Kao što je Kari Lake ovog tjedna rekla Steveu Bannonu, Obama je stvorio ISIS. Trump ih je uništio. Sada Joe Biden, u ulozi čelnog čovjeka, financira Hamas.

Curry Lake ne može biti u pravu. Nitko nema više krvi na rukama od Baracka Husseina Obame. A Trump nije dobio zasluge za uništenje Obamine omiljene terorističke organizacije.

Iako su liberali i glavni mediji bili ogorčeni hrabrom izjavom Kari Lake, ona je mogla otići i dalje. Obama ne samo da ima krvave ruke iz vremena provedenog u Bijeloj kući, on je sada teroristički mozak koji orkestrira događaje iz udobnosti svog podruma.

Tko je Barack Hussein Obama? Nitko u Obaminoj klasi koja je diplomirala na Sveučilištu Columbia ga se ne sjeća. Mnogi od njih kunu se da on uopće nije bio student na fakultetu.

Istina polako izlazi na vidjelo o čovjeku čiji su cijeli identitet kreirale sumnjive troslovne agencije za račun globalističke elite.

Obama ima dugu povijest korištenja međunarodnih terorističkih skupina da diktiraju svjetske događaje, stvaraju lažne zastave i kontroliraju mase terorizirajući ih kako bi ih pokorili.

Tulsi Gabbard otišla je u Siriju na tajnu misiju utvrđivanja činjenica 2016. godine kako bi prošla kroz laži i propagandu i otkrila što se stvarno događa na terenu. Tadašnja kongresnica demokrata vratila se u Ameriku sa šokantnim vijestima.

Obamina administracija financirala je i podržavala ISIS i al-Qaidu.

Hrabri Tulsi potpuno je demontirao CNN-ov lažni narativ vijesti i ispravio stvar.

Ali mogla je otići i dalje. Obamina administracija nije samo podržavala ISIS i Al-Qaidu na Bliskom istoku – te je terorističke skupine zapravo stvorila CIA kako bi pomogla globalistima da postignu svoje ciljeve.

Obama, Biden, Clinton, Bush i Cheney duboko su upleteni i imamo sve dokaze koji su nam potrebni da ih na sudu proglasimo krivima za zločine protiv čovječnosti.

Globalisti su koristili američke obavještajne agencije za stvaranje terorističkih skupina, uključujući ISIS i al-Qaidu, kako bi terorizirali svijet kako bi ga pokorili.

Oni koji poznaju njihovu povijest znaju da je CIA regrutirala, financirala, naoružavala i obučavala Osamu bin Ladena još 1980-ih. Uvijek je bio njihov bauk.

Manje je poznato da je Obama do samog kraja nastavio koristiti Bin Ladena za političko kazalište.

Seymour Hersh, čovjek kojiiotkrio da je Biden digao u zrak plinovod Sjeverni tok, otkrio da je sve što nam je Obama rekao o Osaminoj smrti bila laž.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp