Australski senator Alex Antic u potpunosti negira prijevaru o klimatskim promjenama izazvanima od strane čovjeka

Australski senator Alex Antic u potpunosti negira prijevaru o klimatskim promjenama izazvanima od strane čovjeka

Alarmističke i katastrofične priče o klimatskim promjenama nisu ništa novo. Sjetimo se. Sedamdesetih godina mediji su govorili kako zagađenost zraka nije dovoljno pod kontrolom i ako se ne dovede pod kontrolu – dovest će nas do novog ledenog doba. Godine 1978. gledali smo dokumentarac s Leonard Nimoyeom iz Star Treka koji je izjavio kako bi za života naših unuka arktička hladnoća i konstantan snijeg mogli pretvoriti većinu nastanjivih područja zemlje u polarnu pustinju.

U kasnim devedesetima i ranim 2000-ima najviše se govorilo kako su ljudi probili rupu u ozonskom omotaču i kako će nas sunčeve ultraljubičaste zrake sve poubijati. Alarmistički nastrojena retorika o klimatskim promjenama izazvanima od strane čovjeka, kao što vidimo, nije ništa novo.

Ujedinjeni narodi zajedno s medijima guraju tu priču već godinama, desetljećima. Ali, s vremenom se narativ promijenio – od globalnog zahlađenja do globalnog zagrijavanja. Prije nekoliko mjeseci Greta Thunberg izbrisala je Tweet iz 2018. godine koji je glasio: „Vrhunski klimatski znanstvenik upozorava da će klimatske promjene izbrisati cijelo čovječanstvo s lica Zemlje ako ne prestanemo koristiti fosilna goriva u sljedećih pet godina.“

Priča o opasnosti koje nam prijete od klimatskih promjena je trojanski konj globalizma, predvođen Ujedinjenim narodima i njihovim marionetama – vladajućim strukturama.

Alarmistička retorika o klimatskim promjenama izazvanima čovjekom nije ništa novo. Ujedinjeni narodi i mediji to guraju već desetljećima… No, ova proročanstva o propasti jednostavno se nikada ne ostvaruju.

Polarni medvjedi još su uvijek ovdje, more se nije podiglo, ozonski omotač je sasvim u redu. Ali poanta ove poruke je da vas uplaši. A, zašto? Ako je klimatska apokalipsa neizbježna, onda svjetske vlade mogu centralizirati svoju moć i kontrolu te kontrolirati vaše živote zbog neke tobožnje izvanredne ili hitne situacije.

Priča o prijetećim klimatskim promjenama koje izaziva sam čovjek je trojanski konj globalizma predvođen Ujedinjenim narodima i njihovim vladajućim marionetama u kineskoj komunističkoj partiji. Ovo ni u kojem slučaju ne služi australskim interesima. Ove strukture ne služe australskim interesima. Ne dajte se prevariti. Oni nas pokušavaju kontrolirati. Oni nas pokušavaju oslabjeti. I u tome ja vidim pravu opasnost.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp