Don Silvio Španjić – Moćnici preko digitalizacije žele uspostaviti potpunu kontrolu nad čovječanstvom

Don Silvio Španjić – Moćnici preko digitalizacije žele uspostaviti potpunu kontrolu nad čovječanstvom

Osim što moćnici žele smanjiti svjetsku populaciju, rekao sam koja su sredstva, također imaju želju uspostaviti potpunu kontrolu, kontrolu ljudi preko digitalizacije. O tome sam govorio još prije dvije godine. Tek sada se javno raspravlja o tome kao o problemu koji je skoro već došao.

Žele digitalizirati apsolutno sve – osobnu iskaznicu, prometnu dozvolu, vozačku dozvolu, novac, dokumente… To je prvi korak. Dakle, sve u tom smislu da vam ovo drugo unište.

Dakle, nema više papira. Samo digitalno. Zašto? Jer je tako lakše kontrolirati mase. O tome se otvoreno raspravlja sada u Europskoj uniji, u Parlamentu. Naši, Bogu hvala, zastupnici, otvoreno napadaju taj projekt. Ali, kada sam pričao o tome prije dvije godine, ja i mnogi drugi, bili smo proglašeni teoretičarima zavjere.

Također, osim digitalizacije osobnih dokumenata, tu dolazi digitalizacija javnog života. Jeste čuli za projekt (čak i u Zagrebu ga rade) 15 – minutni grad? Jeste. To je projekt kojega žele sada uvesti ovi ‘zeleni’ (zeleni globalisti), odnosno poslije ću spomenuti da je to nešto još više i gore.

Dakle – 15 – minutni grad znači da svaki čovjek do svog radnog mjesta, do prve trgovine, do vrtića, škole, može doći u roku od 15 minuta, a ideja je da dođe ako je moguće pješice ili nekakvim sredstvom koje nije auto. To je ideja. Znate li što to u biti znači? To vam je novi logor. Znači imaš logor od 15 minuta.

A ti moraš imati iskaznicu da prijeđeš u drugi dio grada. Moraš imati iskaznicu, još više, da izađeš iz grada. Kontroliraju ulaz i izlaz, umjetna inteligencija, kamere. U Kini to funkcionira. Gdje to sve ide…

Isto tako umjetna inteligencija preuzima pomalo čovjekov posao. To znači, pitanje je što će čovjek raditi u budućnosti. Također, tu su pitanja informacija, prikupljanja informacija o vama. Sve, kamo god idete, što god surfate, što god radite, službeno na internetu, čak i ako imate mobitel uza se, sve se bilježi i sve se zna. Dakle, ne treba nam čipiranje, nego smo već skoro, možemo reći, i na taj način čipirani.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp