Lider Pink Floyda Roger Waters tvrdi: „Izraelska Vlada me vidi kao egzistencijalnu prijetnju njihovu kolonijalističkom režimu“

Lider Pink Floyda Roger Waters tvrdi: „Izraelska Vlada me vidi kao egzistencijalnu prijetnju njihovu kolonijalističkom režimu“

Izraelska Vlada me vidi kao egzistencijalnu prijetnju njihovom kolonijalističkom režimu.

Učinili su doslovno sve što im je palo na pamet kako bi me diskreditirali, uništili moju karijeru i ako je moguće mene i moju obitelj.

Da li ću i dalje nastaviti napadati državu Izrael i njenu politiku u Zapadnoj obali i u Gazi?  Da, naravno!

I činiti ću to sve dok ne umrem. Ili, ako oni u međuvremenu ne izmjene svoj položaj da daju ljudska prava domicilnom stanovništvu svih zemalja između rijeke Jordan i mora, a to je stvarno jednostavno.

Cijela ova priča za mene nije počela sve do 2006. godine kada sam otišao u Palestinu i vidio odvajanje stanovništva na djelu čak i ako su to bili samo najobičniji putevi.

Vau, ovo je čudno, a i dobro jedino za Židove. Ne može biti ludo, ali jeste, jer ne možete ići pojedinim putevima ako niste Židov. Mora da se šalite, Ali ne, jer stražari su doslovno na svim mjestima i prijelazima na koja morate ići.

To je stanje koje je staro 10. godina. Pa čak i aj sam tu sa svojom britanskom putovnicom jer smo bili u vozilima UN-a, bili smo tretirani doslovno na način da nas nisu pljuvali.  

I tada sam pomislio, čovječe ako se tako ponašaju prema meni zamisli kako se onda tek ponašaju prema Palestincima i vidio sam to. Kao i nedostatke kako se ponašaju. I oni ih ubijaju, oni ih samo otvoreno ubijaju, strijeljaju ih i bombardiraju ih.

I tako sam od tada radio sve što sam mogao da razotkrijem taj dio i nastavit ću to činiti i dalje i nadam se da ću na kraju otvoriti oči običnim ljudima u Engleskoj i Sjevernoj Americi na sva zla države Izrael…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp