Što Klaus Schwab konkretno misli pod time kada kaže da nam pod hitno treba strukturno restrukturiranje našeg svijeta?

Što Klaus Schwab konkretno misli pod time kada kaže da nam pod hitno treba strukturno restrukturiranje našeg svijeta?

Što je Klaus Schwab mislio pod time kada je izrekao slijedeće riječi,  „ono s čime se moramo suočiti je duboko sistemsko strukturno restrukturiranje našeg svijeta, a ovo će potrajati i svijet će izgledati drugačije nakon što prođemo kroz ovaj proces tranzicije“.

 „On govori o tome da se mi odričemo nacionalnog suvereniteta i individualnih sloboda i prepuštamo vladavinu stručnjacima.

Na sastanku u Davosu pogledao je sve u prostoriji, a to su milijarderi, milijunaši, šefovi korporacija, vladini birokrati, holivudske poznate osobe, kraljevska obitelj, Bill Gates.

Pogledao je sve i rekao: Mi u ovoj prostoriji, mi odlučujemo o budućnosti planete. To je vrsta manijakalnog stava zlikovaca Jamesa Bonda koji on ima.

Ono što je značajno u vezi s ovim govorom koji ste upravo pustili u kojemu se on tretira kao šef države.

To je sada nacionalna država. Dostigao je status na samitu G20 gdje može otiči i pričati o radikalnom sistemskom restrukturiranju planete i on dobiva doslovno VIP tretman.

Ono što je zapanjujuće je kako je došao do ove pozicije moći. Knjiga iz 1971 je ključ za način na koji je WEF toliko moćan. Pronašli su način da se poduzeća, akademici, lobisti i sakupljači sredstava sastaju s političarima van nadležnosti lobiranja, regulatora, bilo kakvog nadzora.

Oni imaju ove godišnje sastanke i to je besplatno za sve, gdje imate korporacije, vlade, poznate osobe, akademiju-sve zajedno i oni se sastaju, razgovaraju i mrzim koristiti riječ zavjera, ali planiraju.

I ovako završavaju sa stvarima kao što je društveno upravljanje (ESG). Ovako završavati sa svim ovim korporativnim mandatima i ono što proizlazi iz ovoga, a ovo je najjednostavniji način gledanja na to Veliko resetiranje WEF-a i i cijelu ovu agendu učine tako da nemamo izbora za neke od najvećih pitanja naših života…           

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp