Australija postavila temelje za uvođenje digitalne putovnice za korištenje društvenih mreža i potpunu digitalizaciju novca

Australija postavila temelje za uvođenje digitalne putovnice za korištenje društvenih mreža i potpunu digitalizaciju novca

Australska vlada infiltrirana u Svjetski ekonomski forum postavlja temelje za zabranu gotovine u društvu i uvođenje obaveznih digitalnih putovnica za korištenje društvenih medija kako bi se ograničile slobode na internetu, navodi se u izvješću iz Australije.

“U osnovi će funkcionirati isto kao i putovnica”, rekao je reporter Today Showa. “Australci će biti prisiljeni pružiti 100 točaka identifikacije, poput vozačke dozvole ili putovnice, kada koriste stranice društvenih medija kao što su Facebook i Twitter.

“Policija će imati pristup tim računima na društvenim mrežama i sve je to dio suzbijanja zlostavljanja na internetu.” Korisnici bi mogli biti odgovorni za tužbe za klevetu ili čak kazneni progon. Sve je to dio plana da se spriječi nedolično ponašanje korisnika.” 

U međuvremenu, najveće australske banke zabranjuju gotovinu u svom poslovanju i prelaze na samo digitalne sustave.

Macquarie Bank, peta najveća australska banka, objavila je u petak da će postupno ukinuti plaćanja gotovinom, čekovima i telefonom 2024. godine jer prelazi na digitalne transakcije.

Australija nije jedina zemlja koja je pala pod totalitarnu kontrolu globalističke elite.

Europski parlament i države članice složile su se da će digitalni ID Billa Gatesa učiniti obaveznim, koji ima ugrađene značajke osmišljene da isključe ljude iz sudjelovanja u društvu ako se ne pridržavaju globalističke agende.

Ovdje u Ground Zerou godinama smo upozoravali mase da ključni plan globalističke agende uključuje digitalne osobne iskaznice i digitalne valute kako bi se čovječanstvo zatvorilo u digitalni zatvor – a Europska unija je upravo priznala da smo cijelo vrijeme bili u pravu .

Elita je uvijek poricala te planove, opisujući svakoga tko se usudi razotkriti njihove planove kao “teoretičare zavjere” kojima treba zapušiti usta na društvenim mrežama, zamrznuti ih iz društva, au nekim slučajevima i strpati u zatvor.Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp