Bivši direktor UN-a tvrdi: „Svijetom upravljaju pedofilske elite, a godišnje u svrhu seksa i trgovine nestaje oko 8 milijuna djece

Bivši direktor UN-a tvrdi: „Svijetom upravljaju pedofilske elite, a godišnje u svrhu seksa i trgovine nestaje oko 8 milijuna djece

Călin Georgescu (rođen 26.3. 1962.), rumunjski je stručnjak visoke razine s priznatim prestižem nakon 17 godina rada u području okoliša u Ujedinjenim narodima.

Georgescu je imenovan izvršnim direktorom Instituta Global Sustainability Index Ujedinjenih naroda u Ženevi i Vaduzu za razdoblje 2015.-2016.

Prethodno je bio predsjednik Europskog istraživačkog centra Rimskog kluba (2013.-2015.). Također je član Međunarodnog rimskog kluba u Švicarskoj.

“U ovom razotkrivajućem i pronicljivom intervjuu, bivši izvršni direktor UN-a i član Rimskog kluba Călin Georgescu opisuje nam proces infiltracije i globalnog preuzimanja Ujedinjenih naroda od strane oligarha, posebice Klausa Schwaba i Svjetskog ekonomskog foruma (WEF).

Georgescu nam govori nam da globalne elite planiraju izvestu ogromnu katastrofu s vodom i hranom za 2025. godinu, ali ne samo to već napominje da je Covid-19 “pandemija” bila pripremljena za 2016., ali ju je Donald Trump morao privremeno odgoditi.

On ocrtava strukture moći UN-a, njegovu tajnu manipulaciju, iskorištavanje i porobljavanje ljudi diljem svijeta te otkriva otrežnjujuću stvarnost nekoć dobronamjerne organizacije.

Georgescu zatim tvrdi da godišnje u svijetu nestaje 8 Milijuna djece, što je veličina jedne Austrije. Naime, bivši izvršni direktor Ujedinjenih naroda iz Rumunjske – Călin Georgescu potvrđuje da su oligarsi koji vladaju našim svijetom (Komitet 300) pedofili koji kontroliraju sustave globalne trgovine djecom u svrhu seksa i iz sjene kontroliraju UN i WEF.

Program Ujedinjenih naroda za 2030. isti je kao plan iz Davosa (WEF), obje su nevladine organizacije uključene u globalnu trgovinu djecom u svrhu seksa.

Călin Georgescu zatim prepričava trenutak vlastite prijelomne točke i odluke o okretanju leđa destruktivnom planu oligarha. Ističe važnost čovjekova ponovnog povezivanja s prirodom, samim sobom i našim bližnjima što će nas voditi do istinske suverenosti, harmonije i svega Božanskog.

Neka njegove mudre riječi ohrabrenja i suosjećanja budu nadahnuće za sve nas

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp