Pozivamo vas na promociju novih knjiga autora Predraga Livaka i na izložbu njegovih unikatnih planinarskih štapova

Pozivamo vas na promociju novih knjiga autora Predraga Livaka i na izložbu njegovih unikatnih planinarskih štapova

Promocija knjiga „Planinarski štapovi – mit ili stvarnost?“ i „Crtao sam i pisao dobro pa nisam (z)brisao“ autora Predraga Livaka iz Požege održat će se u četvrtak 23. studenog 2023. godine, u Zagrebu u Kulturnom centru Multimedija od 18.00 sati.

Epoha Portal Predrag Livak 

Nakon objave njegove prve knjige „Neka i tvoj tweet bude hit, Vol. 1.“ koja je promovirana u našem KUC-u, Predrag Livak je napisao još dvije knjige; „Planinarski štapovi – mit ili stvarnost?“ i „Crtao sam i pisao dobro pa nisam (z)brisao“.

Na promociji će posjetitelji moći doznati kako i kada je autor počeo izrađivati planinarske štapove, od koliko vrsta drveća je izradio štapove, na kojim izletima su štapovi nastali, o prednostima i nedostacima planinarskih štapova i još mnogo toga zanimljivog.

Kao dodatak promociji će biti postavljena i izložba štapova pa tako prisutni iz prve ruke mogu saznati na kojem je izletu pojedini štap izrađen te pogledati cijelu kolekciju od 60-ak unikatnih ručno izrađenih planinarskih štapova.

U drugoj knjizi „Crtao sam i pisao dobro pa nisam (z)brisao“ nalaze se pjesme, priče i crteži koje je autor pisao i skupljao od srednje škole pa do 2021. godine.

Nakon promocije knjiga održat će se i kratko predstavljanje OPG-a Livak i upoznavanje s proizvodima tog OPG-a.

Našem dragom suradniku i prijatelju Predragu Livaku od srca čestitamo na njegovim novim književnim i umjetničkim ostvarenjima, želeći mu još puno uspjeha i osvojenih vrhova na svim poljima života!

Veselimo se našem druženju s autorom Predragom Livakom, u četvrtak 23. studenog 2023., u Zagrebu u Kulturnom centru Multimedija od 18.00 sati na promociji njegovih novih knjiga i vrlo interesantnoj i nesvakidašnjoj izložbi njegovih unikatnih planinarskih štapova te predstavljanju zdravih proizvoda njegova OPG-a koji nas vraćaju našem izvoru. Dobro došli!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp