Eva Vlaardingerbroek: Dušična CO2 kriza ne postoji i ona je samo paravan za otimanje poljoprivrednih zemljišta

Eva Vlaardingerbroek: Dušična CO2 kriza ne postoji i ona je samo paravan za otimanje poljoprivrednih zemljišta

Nizozemska politička aktivistica Eva Vlaardingerbroek poručila je da dušična CO2 kriza uopće ne postoji, već da se radi o čistom paravanu globalnih elita pomoću kojeg od seljaka žele oteti njihova poljoprivredna zemljišta.  

Godine 2019. sudovi su presudili da je Nizozemska aktivno u dušičnoj krizi, a ta je presuda bila temelj za našu vladu da djeluje protiv prava naših poljoprivrednika i čak traži izvlaštenje njihove zemlje.

Dušična kriza ne postoji. To je izgovor, to je laž, dušikova kriza je kriza koju su stvorili birokrati u Haagu i Bruxellesu.

Napad na poljoprivredu u Nizozemskoj dio je veće globalne agende koja se bavi kontrolom.

Zapravo, to je tipična, rekla bih, tipična globalistička strategija.

Oni stvaraju krizu…

Čovječe, jesmo li vidjeli ovo u posljednje tri godine, znaš kako to izgleda?

Oni stvaraju krizu i onda kažu, dobro, a odgovor na ovu krizu, rješenje ove krize je da se vi odreknete svojih prava, ne oni, nego mi.

I to je upravo ono ono se događa s nizozemskim poljoprivrednicima. Dakle, prisjetite se kako sam ranije u ovom govoru ove godine rekla da poljoprivrednici moraju napustiti svoje farme prije 2030.?
Da, to nije nikakva slučajnost. Ova godina nije slučajnost. Dakle, ova godina je u osnovi rok koji su naše globalne elite dale našoj zemlji, a vjerojatno će dati i vama, da se uskladite s ovim novim propisima.

A ova agenda se zove Agenda 2030. A sada imam slajd koji vam pokazuje što to u praksi znači.

Dakle, agenda 2030 je agenda Ujedinjenih naroda, tako da je svatko odnosno cijeli svijet je do Ujedinjenih naroda.

A ta se agenda sastoji od 17 takozvanih ciljeva održivog razvoja. I kad ih bolje pogledate upravo ondje, zapitate se: Što je loše u tome? Znate, svi izgledaju vrlo plemenito, nema siromaštva, nema gladi…

Tko bi normalan mogao biti protiv toga? No, ako malo bolje pogledamo kako zapravo sve to planiraju postići, svatko s dvije funkcionalne moždane stanice zna da se to ne može dogoditi…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp