Veliko priznanje hrvatskom zdravstvenom turizmu – Poliklinika Terme Selce dobila je prestižnu godišnju nagradu BookingsMed

Veliko priznanje hrvatskom zdravstvenom turizmu – Poliklinika Terme Selce dobila je prestižnu godišnju nagradu BookingsMed

Prestižna godišnja nagrada Annual BookingsMed Awards in Health Tourism 2023. dodijeljena je na prigodnoj svečanosti održanoj prošlog četvrtka u Chianciano Termama u Toskani, Italija, prim. Vlasti Brozičević, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije, voditeljici medicinskog odjela, sportskog programa i članici Uprave Poliklinike Terme Selce koja je partner klinike Hrvatskog olimpijskog odbora. 

Poliklinika Terme Selce nagradu je osvojila u Special Medical Award kategoriji Life Achievement Experience and Dynasties Award, u vrlo jakoj konkurenciji europskih klinika. Ova nagrada jedno je veliko priznanje hrvatskom zdravstvenom turizmu te još jedan dokaz da je i Organizacijski odbor sastavljen od međunarodnih stručnjaka prepoznao profesionalnost u radu i vrijednu inicijativu kojima obitelj Brozičević već više od tri desetljeća predvodi u razvoju zdravstvenog turizma u Hrvatskoj pa tako i u cijeloj Europi.

TERME SELCE

Tome ide u prilog i činjenica da su osnivači prve tvrtke za zdravstveni turizam na području današnje Republike Hrvatske, Terme-Selce d.o.o., osnovali još 1989. godine.

BookingsMed nagrade dodjeljuju se svake godine u sklopu održavanja Europskog medicinskog turističkog sajma EMT – European Medical Tourism Fair. EMT je vodeće europsko događanje u zdravstvenom turizmu koje predstavlja jedinstvenu prigodu za povezivanje najvažnijih međunarodnih djelatnika u tom području te na jednom mjestu okuplja predstavnike zdravstvenih ustanova, klinika, wellness centara kao i putničkih i medicinskih agencija iz cijele Europe. Naše iskrene čestitke!

TERME SELCE BOOKINGSMED EPOHA PORTAL

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp