Kanada počinje zamjenjivati ​​meso kukcima 

Kanada počinje zamjenjivati ​​meso kukcima 

Kanadska globalistička vlada uhvaćena je kako upumpava milijune dolara novca poreznih obveznika u planove za eliminaciju tradicionalnog mesa za javnu potrošnju i njegovu zamjenu “hranom od insekata”.

Kanadsko vodstvo pod utjecajem Svjetskog ekonomskog foruma uložilo je 10 milijuna dolara u izgradnju najveće tvornice za preradu cvrčaka na svijetu.

Prema dokumentima do kojih je došao The Counter Signal, nova tvornica insekata uskoro će početi s radom u gradu Londonu, Ontario.

Prethodna izvješća iz 2022. pokazuju da je Agriculture Canada dao 8,5 milijuna dolara proizvođaču proteina insekata Aspire Food Group Ltd.

Međutim, ovaj novootkriveni vladin dokument sugerira da je u lipnju 2020. kabinet liberalnog premijera Justina Trudeaua potajno dodijelio 10 milijuna dolara od Inovacije, znanosti i ekonomskog razvoja (ISED) Kanade.

Financijska injekcija bila je usmjerena na to da se objekt za kriket što prije projektira, izgradi i stavi u funkciju.

Ministarstvo za inovacije sredstva je obrazložilo tvrdnjom da su cvrčci vrhunski izvor prehrane u odnosu na biljnu hranu te proizvode od govedine, piletine i svinjetine.

“…Uzgoj insekata, umjesto životinja, za proteine ​​koristi manje hrane, vode i zemlje i proizvodi kvalitetnije proteine ​​u usporedbi s biljkama”, piše u novinama.

Ministarstvo je također reklo da je postrojenje lako skalabilno i da može “automatizirati veliku proizvodnju proteina cvrčka”.

Trudeau je usmjeravao novac u tvrtku za proizvodnju proteina insekata kroz svoj fond za zelenu bljuzgavicu, Sustainable Development Technology Canada (SDTC), koji je trenutno upleten u skandal lošeg upravljanja koji je doveo do ostavke izvršne direktorice Leah Lawrence 10. studenoga, prema izvješću.

Predsjednica odbora SDTC-a Annette Verschuren također je podnijela ostavku ovaj tjedan nakon što je otkriveno da je odobrila 217.000 dolara financiranja SDTC-a vlastitoj tvrtki.

Otkriće proteina kukca dolazi usred zabrinutosti među kanadskim poljoprivrednicima da će ciljevi liberala da smanje emisije gnojiva naštetiti proizvodnji usjeva u tradicionalnoj poljoprivredi.

Do 2030. Trudeauovi liberali imaju za cilj smanjiti emisije nastale korištenjem gnojiva za 30% u odnosu na razine iz 2020. godine.

Ovaj ambiciozni cilj dio je plana savezne vlade za smanjenje emisija stakleničkih plinova.

Fertilizer Canada i Canola Council of Canada kritizirali su ambiciozni plan liberala, rekavši da će smanjiti prinose usjeva.

U prosincu 2021. EU je prvi put odobrio insekte za ljudsku prehranu.

Europska komisija tada je promovirala konzumaciju žutih brašnara i druge “nove hrane”.

“Odobrenje žutog brašnara u EU kao nove hrane bio je veliki korak naprijed za industriju”, rekao je Eric Archambeau, suosnivač Astanor Venturesa, investitora u poljoprivredno-prehrambenu tehnologiju.

I dok je Great Reset možda zamisao osnivača WEF-a Klausa Schwaba, treba napomenuti da su Ujedinjeni narodi, kao i mnoge druge neizabrane globalističke organizacije, u potpunosti uključeni.

UN preporuča da se konzumacija crvenog mesa smanji na 14 grama (jedan zalogaj) dnevno po osobi kao dio njihovih ESG ciljeva i međunarodnog okvira za hranu.

Aspire Food Group također je prošle godine objavila da je tvrtka potpisala memorandum o razumijevanju s južnokorejskim Lotte Confectionery Co. doo

Sporazum ima za cilj “oficijalizirati njihovu suradnju u distribuciji i promicanju cvrčaka kao hrane”.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp