Otkriveno je kako su Bill Gates i Jeffrey Epstein radili na razvoju cjepiva uz potporu Pfizera

Otkriveno je kako su Bill Gates i Jeffrey Epstein radili na razvoju cjepiva uz potporu Pfizera

Ranije ovog mjeseca otkriveno je da je jedan od najmoćnijih poslovnih partnera Billa Gatesa, JPMorgan Chase, postigao zajedničku nagodbu od 365 milijuna dolara sa žrtvama Jeffreya Epsteina, koju je savezni sudac odobrio 9. studenog.

Nova knjiga, “Kontrolirajući oligarsi: Razotkrivanje klase milijardera, njihovih tajnih dogovora i globalističke zavjere za dominaciju vašim životom”, dublje istražuje Gatesovo partnerstvo s JPMorganom i kako je ono dovelo do Gatesove veze s Epsteinom preko izvršnog direktora JPMorgana. imenom James E. Staley.

S vremenom su Gates i JP Morgan osnovali investicijski fond koji je nastojao zaraditi na razvoju cjepiva i drugih zdravstvenih tehnologija. Epstein je želio dio akcije, a Staley je doveo Epsteina u partnerstvo s Gatesom.

Partnerstvo Gatesa i JPMorgana zvalo se Global Health Investment Fund (GHIF) i osnovano je oko 2011. Staley je u to vrijeme upravljao Epsteinovim odnosom za banku, a Epstein je bio vrijedan klijent koji je JPMorganu donio mnogo posla. Epstein je bio savjetnik milijardera poput mogula Victoria’s Secreta Leslieja Wecknera i legende Wall Streeta Leona Blacka te “obiteljskih ureda” koji upravljaju njihovim bogatstvom. Wexner i Black poriču bilo kakvu umiješanost u Epsteinove kriminalne aktivnosti.

Partnerstvo s GHIF-om dovelo je brojne druge moćne investitore, uključujući Zakladu Pfizer, Merck, GlakoSmithKline, kao i subjekte koje financiraju vlade Švedske, Kanade i Njemačke. Postojala bi i privatna podrška “kvalificiranih pojedinaca i obiteljskih ureda”.

Svrha GHIF-a bila je “pružiti individualnim i institucionalnim ulagačima priliku da financiraju najnovije globalne zdravstvene tehnologije koje imaju potencijal spasiti milijune života u zemljama s niskim prihodima”. Zaklada Bill & Melinda Gates i Švedska agencija za međunarodnu razvojnu suradnju obećale su pomoći u nadoknadi potencijalnih gubitaka GHIF-a.

Kako je GHIF rastao, Epstein je Gatesu i osoblju njegove zaklade počeo predstavljati druge poslovne ideje. Susreli su se “mnogo puta”, prema New York Timesu, a Gates je letio Epsteinovim Gulfstreamovim zrakoplovom od zračne luke Teterboro u New Jerseyju do Palm Beacha na Floridi, prema manifestu leta iz ožujka 2013. godine.

Ispostavilo se da Gates i Epstein imaju zajedničke interese u području globalnog zdravlja i financiranja znanstvenih otkrića. Obojica su također bili duboko zainteresirani za genetske projekte. Epstein je navodno želio “zasijati ljudsku rasu” svojom DNK oplodnjom mnogih žena. Ironično (ili možda licemjerno), Epstein je bio zabrinut zbog prenapučenosti.

Isto tako, Gates je već dugo zabrinut zbog prenapučenosti te je više puta izjavljivao da želi masovno cijepiti treći svijet, konkretno kako bi obuzdao rast stanovništva. U govoru na TED-u 2010. Gates je jezgrovito objasnio svoje obrazloženje za financiranje cjepiva i kontrole rađanja kako bi se smanjio rast populacije diljem svijeta.

“Svijet danas ima 6,8 milijardi ljudi. To ide do oko 9 milijardi”, upozorio je Gates. “Sada, ako napravimo stvarno dobar posao na novim cjepivima, zdravstvenoj skrbi, uslugama reproduktivnog zdravlja, mogli bismo to smanjiti za možda deset ili petnaest posto.”

No Epstein se brinuo da spašavanje života liječenjem bolesti neće smanjiti stope rasta stanovništva. “Kritizirao je napore da se smanji glad i osigura zdravstvena skrb siromašnima jer to povećava rizik od prenapučenosti”, izvijestio je The New York Times. Bill i Melinda Gates očito ne vide liječenje bolesti na isti način.

Iako je Melinda priznala da se spašavanje života radi smanjenja populacije može činiti kontraintuitivnim, ona ne gleda na to pitanje. “Kada više djece živi nakon pete godine”, rekla je u intervjuu 2018., “populacija ne raste, nego opada.”

Ključ ove formule su napori za kontrolu stanovništva u koje Bill i Melinda Gates i njihova zaklada ulažu milijarde dolara: kontracepcijska sredstva, pilule i abortus (ili, kako to Melinda opisuje, dopuštanje majkama da “odluče hoće li i kada imati djecu” ).

Čini se da je jednostavna formula za Gatesov plan da spasi svijet sljedeća: cjepiva plus abortus plus kontrola rađanja jednako je održivost. Kako Controligarcs otkriva, slučajno Bill Gates i njegovi suradnici profitiraju s obje strane ove jednadžbe.

Nakon što su se JPMorgan i Gates udružili u globalnom zdravstvenom fondu, Epstein je iznio ideju o zasebnom partnerstvu, predviđajući “veliki fond, potaknut novcem Zaklade Gates, koji bi se usredotočio na zdravstvene projekte diljem svijeta”, The New York Times prijavio.

Međutim, svi budući planovi koji uključuju Epsteina odbačeni su nakon što je optužen za seksualnu trgovinu maloljetnicima u srpnju 2019. Naravno, njegovi prijatelji i suradnici počeli su se distancirati od njega, a Melinda Gates tvrdi da se od Billa razvela 2021. godine zbog njegove veze s Epsteinom. Bill Gates zanijekao je umiješanost u Epsteinove zločine.

Epstein se navodno objesio u svojoj zatvorskoj ćeliji pod misterioznim okolnostima u kolovozu 2019.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp