Zviždač američke mornarice iznosi stravične podatke o povećanju zatajenja srca od čak 973%

Zviždač američke mornarice iznosi stravične podatke o povećanju zatajenja srca od čak 973%

Medicinski časnik američke mornarice izvijestio je javnost bombastičnim internim podacima o porastu ozbiljnih zdravstvenih problema među cijepljenim vojnim osobljem.

Poručnik Ted Macie nesebično se odrekao svoje anonimnosti kako bi podigao svijest o šokantno velikom broju vojnika koji pate od po život opasnih srčanih problema.

Macie je trenutno časnik u Mornaričkom medicinskom korpusu.

Sada se hrabro pokazao kao zviždač objavivši podatke Ministarstva obrane koji ukazuju na značajan porast srčanih problema među vojnim pilotima nakon ubrizgavanja mRNA COVID-19 cjepiva.

Poručnik Macie, koji također služi kao zdravstveni upravitelj i medicinski regrut u mornarici, nedavno je podijelio ova otkrića u videu.

U videu govori o zabrinutostima koje je izrazila njegova supruga, Mara Macie, kandidatkinja za 5. kongresni okrug Floride u Zastupničkom domu američkog Kongresa.

Objava Mare Macie na društvenim mrežama osudila je postupanje s tisućama vojnog osoblja tijekom stavljanja cjepiva, ukazala na nedostatak povjerenja u vojno vodstvo i pozvala na odgovornost i pravdu.

Mara Macie oštro je reagirala na prijedlog senatora Erica Schmitta (R-MO) da se prethodno otpušteno vojno osoblje vrati na posao.

Kako je izvijestio Slay News, Schmitt je zahtijevao da otpušteni vojnici budu vraćeni na posao uz “punu plaću, čin i ispriku”.

Naglasila je da među onima koji su pogođeni “nezakonitim mandatima” postoji veliki nedostatak povjerenja u vojni vrh.

“Ne”, izjavila je Mara Macie u dugačkoj objavi na Twitteru/X.

“Tisuće vojnog osoblja tretirano je s ‘nedostatkom poštovanja’ i otpušteno je zbog ‘tiranije’, ali navođenje problema s novačenjem kao razloga zašto bi to trebao biti prioritet potkopava osjećaje.

“Postoji totalno nepovjerenje u vojno ‘rukovodstvo’, ne samo među onima koji su se prisilno povukli, nego i među onima koji su otišli (uključujući i one koji su bili pred mirovinom), među onima koji su bili iz redova onih koji su se iznutra borili. ali su označeni za promaknuće, oni koji nisu htjeli pucati, ali su bili prisiljeni, i oni od nas u našim obiteljima kojima je rečeno da je mentalno i fizičko zdravlje naše zajednice važno ovom navodnom vodstvu.

“Odgovornost je jedini odgovor”, nastavila je.

“Svaki glas pripadnika vojske koji su patili zbog ovih NEZAKONITIH mandata trebao bi se čuti pred Kongresom.

“Treba istražiti svakog pojedinog vojskovođu koji je bio informiran od strane vojnika prezentirajući im zakon, a koji nije ništa poduzeo, dok ne smijenimo sve one koji su svoju karijeru stavili iznad psihičke i fizičke sigurnosti naših vojnika i njihovih obitelji.

“Ako budem izabran u Kongres, radit ću na tome da osiguram da oni koji su prekršili prisegu i izgubili častan status u zamjenu za osobnu korist budu pozvani na odgovornost i istraženi.

“Pravda mora pobijediti.”

Prema poručniku Macieju, došlo je do značajnog porasta raznih vrsta srčanih bolesti među pilotima zrakoplova i helikoptera.

“Možda ste vidjeli nedavnu objavu moje supruge i želim se pozabaviti time i dati vam primjer zašto vraćanje na posao, zaostale plaće i isprike nisu dovoljni”, rekao je poručnik Macie u videu objavljenom na X koji je u međuvremenu cenzuriran.

U usporedbi s petogodišnjim prosjekom prije 2022., statistika koju je otkrio poručnik Macie pokazuje zabrinjavajuće poraste raznih bolesti, kao što su:

  • Visok krvni tlak – porast za 36%
  • Ishemijska bolest srca – porast za 69%
  • Plućna bolest srca – povećanje od 62%
  • Zatajenje srca – povećanje od 973%
  • Ostale bolesti srca – porast za 63%
  • Kardiomiopatija – povećanje od 152%

Gilbert Cisneros Jr., zamjenik ministra obrane za osoblje i spremnost u Ministarstvu obrane, potvrdio je povećanje od 275 slučajeva miokarditisa u 2021.

To je značajno povećanje u odnosu na godišnji prosjek od 2016. do 2020. godine.

Prema posljednjim informacijama američke vojske (od 13. listopada 2022.), 97% aktivnih vojnika završilo je cijepljenje protiv COVID-19.

Stope cijepljenja za Nacionalnu gardu i pričuvu američke vojske nešto su niže, na 90% odnosno 91% potpuno cijepljenih vojnika.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp