Panika u mainstream medijima zbog toga jer se kineska misteriozna upala pluća navodno širi Europom i SAD-om

Panika u mainstream medijima zbog toga jer se kineska misteriozna upala pluća navodno širi Europom i SAD-om

Sigurno ste i vi primijetili vijest u mainstreamu o misterioznoj bolesti koja se prvo proširila među djecom u Kini, a sada se navodno manifestira i u drugim zemljama svijeta.

Je li doista riječ o novoj bolesti ili nam opet spremaju novu “pandemiju”?

Moguće je da je poremećaj dječjeg imuniteta zbog zatvorenih škola i nedostatka socijalnih kontakata sada u punoj mjeri izražen, ili je to možda posljedica tzv. “covid cijepljenja” kojim su djeca primjenjivana u Kini i mnogim drugim zemljama. u relativno velikoj mjeri.

No, manifestacije bolesti također su pomalo čudne, jer se kaže da plućna bolest nije popraćena kašljem ili drugim uobičajenim simptomima respiratornih bolesti.

Dakle, hoće li se nova bolest iskoristiti za plandemiju 2.0 i za novo “globalno” cijepljenje? Pneumonija, koja se sada naziva “sindrom bijelih pluća”, već se pojavljuje u Europi i dijelovima Sjedinjenih Država, prema prvim medijskim izvješćima. 

Već postoji naziv za ovu bolest: “Sindrom bijelih pluća”.

Prema pisanju britanskog ” Expressa “, slučajevi upale pluća kod djece već su u značajnom porastu u Europi. Posebno se navodi da je Nizozemska trenutno posebno pogođena. Prema informacijama, prošli tjedan bilo je 80 oboljelih na 100.000 djece u dobi od 5 do 14 godina.

U početku je bolest bila koncentrirana u onim gradovima koji su žarište globalnih putovanja. To su gradovi poput Londona, Pariza, Frankfurta i Amsterdama. U Sjedinjenim Državama, grad Cincinnati, Ohio, trenutno je navodno posebno pogođen.

Do sada su pacijenti navodno bili pozitivni na Mycoplasma pneumoniae – bakterijsku infekciju pluća koja je otporna na više antibiotika – kao i na strep i adenovirus. 

Budući da su posebno djeca i njihov imunološki sustav jako patili od karantina, u tom pogledu bi mogla postojati veza. Zdravstveni dužnosnici u Cincinnatiju naglasili su da ovo vide samo kao povećanje broja slučajeva upale pluća, a ne kao novu respiratornu bolest.

Osim toga, u mnogim zemljama (posebno u Kini, gdje je to čak bilo obavezno), dosta djece također je primilo eksperimentalne injekcije protiv Covida.

Također se pokazalo da te tvari značajno oštećuju imunološki sustav. Ta je posljedica bila vidljiva već tijekom jačih hladnih valova.

Stoga je vjerojatno da su djeca postala osjetljivija na infekcije. No sjetite se da je širenje straha od doista bezopasnog RSV-a, koji je nakon ograničenja pogodio neku djecu ozbiljnije nego inače, nedavno prvenstveno služilo promicanju novih cjepiva. 

Osobito s ovim “novim” plućnim sindromom, zvona za uzbunu sada bi trebala zvoniti za svakoga tko razmišlja u tom smjeru.

Glavne horor vijesti predobro se uklapaju u igru ​​simulacije planske epidemije  Catastrophic Contagion “, koju su režirali Bill Gates i drugi covid kriminalci. Hoće li pandemijski cirkus uskoro opet krenuti?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp