Časopis Cosmopolitan promiče sotonske rituale pobačaja

Časopis Cosmopolitan promiče sotonske rituale pobačaja

Krajnje ljevičarski modni časopis Cosmopolitan suočava se s velikom reakcijom nakon što je u nedavnom članku otvoreno promovirao “sotonske rituale pobačaja”.

Post Cosmopolitana na Instagramu hvali se da su “pacijenti svih vjera dobrodošli u” virtualnu kliniku za sotonski pobačaj u Novom Meksiku, koju sponzorira The Satanic Temple.

Članak detaljno opisuje iskustvo osobe po imenu “Jessica” koja je navodno imala pobačaj u ustanovi iako nije bila sotonist.

Sotonski hram (TST) nazvao je kliniku za pobačaje po majci suca Vrhovnog suda Samuela Alita Jr., nazvavši je “Sotonska klinika za pobačaje majke Samuela Alita”.

Ime je ubod suca SCOTUS-a jer je presudio u korist uništavanja zaštite od pobačaja Roe protiv Wadea.

Ne postoji fizička zgrada za “hram” i grupa umjesto toga samo dostavlja tablete za pobačaj stanovnicima Novog Meksika nakon telefonskog sastanka.

Budući da je TST definiran kao “religija”, pacijenti na klinici sudjeluju u vjerskom ritualu unatoč tome što pisac Cosmopolitana i Temple neprestano tvrde da sotonizam nije prava religija i da ne štuju vraga, poznatog i kao sotona.

Također je vrijedno napomenuti da je “hram” po definiciji zgrada za vjersko bogoslužje.

Čitatelje Cosma šokirao je kasnije u članku, pišući: “Nema veze što sotonisti zapravo ne štuju vraga.  U TST-u nema ritualnih žrtvovanja ili potraga za nadnaravnim moćima. U stvarnosti, sotonizam je neteistička vjera u kojoj TST-ovi otprilike 1,5 milijuna globalnih članova gledaju na Sotonu više kao na maskotu, koja nije prikazana kao mračno, sveznajuće božanstvo, već kao književni lik – časni simbol pobune, racionalnog istraživanja, osobnog suvereniteta, i otpor protiv tiranije.”

Cijeli tekst glasi kao reklama za TST, hvaleći se: “Sotona također simbolizira aktivizam.”

Članak je prepun sotonističkih umjetničkih djela i u jednom se trenutku tekstualna grafika pomiče pretvarajući svako “t” u rečenici u naopako okrenuti križ.

Zanimljivo, zar ne? 

Pojedinci koji sudjeluju u “sotonskom ritualu pobačaja” dobivaju nekoliko načela koja moraju recitirati tijekom procesa.

Čini se da i TST i Cosmo varaju žene da nesvjesno sudjeluju u sotonističkoj ceremoniji krivo predstavljajući pobačaj kao “u potpunosti ne ritualno žrtvovanje”.

Ovo je vrsta prljavštine koja se ubacuje između članaka o Taylor Swift i šminke koje čitaju žene i mlade djevojke diljem zemlje.

Barem konačno priznaju da je abortus sotonizam!

U nastavku pogledajte neke od reakcija X korisnika:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp