Žrtva MK Ultra programa pod kontrolom CIA-e – Britney Spears, objavila je hiperseksualizirani video s naslovom “Danas sam napunila 6 godina”

Žrtva MK Ultra programa pod kontrolom CIA-e – Britney Spears, objavila je hiperseksualizirani video s naslovom “Danas sam napunila 6 godina”

Čini se da su desetljeća programa Monarch uzela maha za Britney Spears nakon što je pjevačica objavila uznemirujući hiper-seksualizirani video sebe na Instagramu s naslovom: “Danas sam napunila 6 godina.”

Istraživački novinar Dom Lucre prvi je izvijestio o očitom spominjanju Britney da je kao dijete bila seksualno roblje.

Bizarni video dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je Britney priznala da je bila podvrgnuta sotonističkim iluminatskim ritualima kad je bila dijete.

A evo i videa:

Jedino pravo pitanje u ovom trenutku?

Je li ovo čudno ili manje čudno od videa plesa s noževima?

Britney Spears pleše s noževima u čudnom novom videu

I to bi samo po sebi bilo dovoljno loše, ali ona u tom videu ima zastrašujući izraz lica i stalno zamahuje noževima pokraj glave.

Dakle, to je Još jedna situacija u kojoj jednostavno ne razumijemo kreativnu genijalku?

Vidimo osobu kojoj pod hitno treba pomoć:

TMZ  izvještava:

Izvori iz policije kažu nam da je prvi poziv za provjeru socijalne skrbi uputio član LAPD Smart Teama (skupina koja se bavi mentalnim procjenama). Policajci su donijeli odluku da odu u kuću Britney Spears jer je ta osoba zapravo imala neke informacije o Britney i njezinoj situaciji, a nije bila samo obožavateljica.

Nakon što su policajci stigli, razgovarali su s Britneynim osiguranjem koje ih je uvjerilo da je dobro, ali nisu htjeli razgovarati… pa su zamjenici otišli.

Britneyin odvjetnik nazvao je policiju kasnije tog dana, pitajući ga o posjetu, a zamjenici su ga uvjeravali da su posjetili samo zato što je poziv uputio netko tko je poznavao Britney… oni ne vrše provjeru socijalne pomoći za pozive obožavatelja.

Iz NBC Newsa, Spears tvrdi da je samo kopirala Shakiru:

Vlasti su provele provjeru zdravlja Britney Spears nakon što su obožavatelji izrazili zabrinutost zbog video snimke na kojoj pleše s noževima, rekao je izvor blizak pjevačici za NBC News u četvrtak.

Spears, 41, je “dobro”, rekao je izvor. Dodajući: “Ovo je prenapuhano. Izražavala je svoju slobodu kao što to i dalje čini.”

Pjevačica “Womanizer” objavila je video na Instagramu u ponedjeljak, uz naslov “Počela sam se danas igrati u kuhinji s noževima”. Spears je dodala da obožavatelji ne trebaju brinuti i da nisu pravi noževi.

Kasnije se ponovno oglasila rekavši da jednostavno kopira Shakiru, koja je plesala s noževima na svom nastupu na dodjeli MTV Video Music Awards ranije ovog mjeseca.

Hej, da budemo pošteni, možda ona ipak JEST genije….

Navodno je dobila 100.000 pratitelja na Instagramu zbog tog preformansa:

Spears je tvrdila da su noževi lažni, ali su gledatelji uzvratili rekavši da su čuli zveckanje metala:

Obožavatelji su zabrinuti zbog najnovijeg videa Britney Spears.

Pjevačica je u ponedjeljak zabrinula nekoliko obožavatelja nakon što je na Instagramu objavila video kako pleše u svom domu s dva vrlo oštra kuhinjska noža.

Spears, 41, plesala je uz nepoznatu pjesmu na ulazu u svoj dom u Kaliforniji odjevena u skraćeni gornji dio na točkice boje lososa i bijeli donji dio.

“Danas sam se počela igrati u kuhinji s noževima”, napisala je Spears u opisu. “Ne brinite, to NISU pravi noževi.”

“Uskoro je Noć vještica”, dodala je Spears.

Pjevačica pjesme “Womanizer” može se vidjeti kako se smiješi u kameru dok zvecka njima i okreće se.

U jednom trenutku u videu, Spearsevi psi vijugaju u kadar, ali bježe čim Spears počne zveckati noževima.

Video je dobio gotovo 223.000 lajkova otkako je postavljen.

“Znam da je rekla da su lažne, ali te stvari zveckaju”, objavio je jedan zabrinuti obožavatelj.

“Jesu li lažni, ali mi zvuče kao da su od nehrđajućeg čelika, ali možda nisu oštri,” rekla je druga osoba. 

Pogledajte dokumentarni film Monarch Mind Control koji govori o Slavnim osobama, elitnim obiteljima i povijesti zlostavljanja djece.

Ovaj dokumentarac istražuje povijest i korištenje CIA-e programa MK-Ultra.

On otvara temu o tome kako se kontrola uma koristi za stvaranje slavnih robova u industriji zabave, od Britney Spears do Kanyea Westa, te korištene eksperimente koji datiraju desetljećima unazad unutar elitnih obitelji.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp