Vernon Coleman: Svi koji podupiru ovaj nemilosrdni zločin u Gazi, zaslužuju da im se sudi zajedno s nemilosrdnim Cionistima

Vernon Coleman: Svi koji podupiru ovaj nemilosrdni zločin u Gazi, zaslužuju da im se sudi zajedno s nemilosrdnim Cionistima

Zloća Netanyahua i njegovih prijatelja sada je potpuno jasna. Rezultat njihovih crnih srca, opakih ubojstava je da je svatko tko podržava ili brani Izrael sramota za čovječanstvo.

Biden, Sunak i svi drugi političari koji podupiru ili brane Izrael (ili koji nepošteno koriste novac svojih poreznih obveznika kako bi podržali izraelski genocidni napad na Palestince) zaslužuju da im se sudi zajedno s nemilosrdnim cionistima koji stoje iza ovog zločina.

Židovi koji misle da Izrael ne može učiniti ništa loše ispunit će internet anonimnim uvredama i prijetnjama, ali činjenica je da je Izrael sada najopakija nacija koju je svijet vidio u generacijama, a oni koji tvrde da Izrael ima pravo braniti se ( i, po nekoj perverznoj, opscenoj logici, ima pravo nekažnjeno bombardirati izbjegličke kampove i bolnice i klati bebe) živjeti u moralnoj pustinji daleko iznad prezira.

Usput, čini mi se da se sjećam da su Izraelci tvrdili da su bolnice u Gazi do vrha pune Hamasovim borcima i oružjem.

Gdje su nestali dokazi za tu tvrdnju?

Gadi mi se što zapadne vlade i zapadni mediji nastavljaju podržavati Izrael kada bi trebali osuđivati ​​Netanyahua i prijetiti mu oduzimanjem oružja. Veliko pitanje koje bi Biden i Sunak i ostali trebali razmotriti je: treba li Izrael nastaviti postojati u svom sadašnjem obliku i situaciji?

Zapadni mediji i dalje stavljaju genocid u Gazi u pozadinu križaljki i malih reklama. Slavne osobe su previše kukavice da bi progovorile jer će inače biti osuđene kao pristaše terorista i označene kao antisemiti.

Ipak, kao što je predviđeno, izraelske snage kreću na Zapadnu obalu i južnu Gazu. Njihov je plan posve jasan od početka listopada.

Uzgred, napominjem da je suđenje za korupciju protiv Netanyahua sada nastavljeno. Suđenje je bilo prekinuto nakon događaja od 7. listopada. Netanyahu je prvi aktualni izraelski premijer koji se pojavio pred sudom pod optužbom za prijevaru, zlouporabu povjerenja i podmićivanje – u tri odvojena slučaja. Netanyahu negira optužbe. Nadamo se da će, bez obzira na ishod ovog suđenja, Netanyahu biti optužen za ratne zločine. Začudo, nisam uspio pronaći nikakvu referencu o nastavku suđenja Netanyahuu na web stranici BBC-ja. Možda je tu negdje.

Komentar da bi “Adolf Hitler bio ponosan na Benjamina Netanyahua” navodno je napadnut kao antisemitski.

Ako je to bila bit komentara, onda ne vidim zašto bi se dizala galama. Bio je to, čini mi se, razuman komentar o visokom izraelskom ratnom zločincu.

Znači li to da je svatko tko za nešto optuži Židova automatski optužen za antisemitizam?

Čini se da sigurno postoje ljudi koji pretpostavljaju da je svaka kritika Židova automatski antisemitizam. Čini se da je savršeno prihvatljivo biti otvoren prema kršćanima, ali nikada nije prihvatljivo biti otvoren prema Židovima.

Naravno, ovo nije samo besmislica, već je i elitistički i rasistički i siguran sam da niti jedan Židov koji ispravno razmišlja ne bi želio da ih svijet automatski smatra superiornima samo zbog njihove religije. To bi bilo jednako apsurdno kao reći da baptiste ne treba kritizirati zato što su baptisti ili da metodiste automatski ne treba kritizirati. To bi značilo da više ne možemo kritizirati npr. Goldman Sachs.

A što je s Hitlerom? Židovski pisci su zanijekali tu mogućnost, ali neke su studije u prošlosti sugerirale da je Hitler imao židovske veze. Kad bi ta sumnja bila točna, to bi značilo da bi kritika Hitlera bila antisemitska i stoga zabranjena.

Suština je da su postupci Izraela očito nesrazmjerni i, kao i mnogima u svijetu, teško mi je razumjeti zašto NATO ne uskoči u obranu Gaze i ne zaustavi genocid koji se tamo događa.

Bilo da smo kršćani, muslimani, budisti ili Židovi, svi imamo dužnost, odgovornost, ustati i osuditi Izrael.

Pristaše Izraela, slijepi na ljudsku patnju, nedvojbeno će zagaditi internet anonimnim zlostavljanjem i prijetnjama.

Ono što ne shvaćaju je da njihova slijepa zloba samo pogoršava stvari i pridonosi globalnoj oluji antisemitizma koja raste i koja će, bojim se, uskoro postati nezaustavljiva.

Oni koji vole Izrael trebali bi se pridružiti nama ostalima u osudi Netanyahua i zahtijevanju kraja nemilosrdnog pokolja nevinih.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp