David Icke – AGENDA uperena protiv čovječanstva

David Icke – AGENDA uperena protiv čovječanstva

Kada malo pobliže promotrimo svijet u kojem živimo u kojem humanosti ima sve manje, a neljudskosti sve više, tada se moramo zapitati zašto je tome tako. I, kakve veze umjetna inteligencija ima s tom, u najmanju ruku čudnom atmosferom u kojoj trenutno živimo?

Svakim danom sve više uviđamo kako moćnici žele zavladati svim aspektima naših života te kontrolirati hranu koju konzumiramo želeći nam nametnuti potpuno nov i k tome vrlo dvojben način prehrane, želeći nadzirati našu međusobnu komunikaciju, ograničiti naše kretanje pa čak i kontrolirati naše misli i upravljati njima iznutra, ulazeći u nas u doslovnom smislu te riječi putem umjetne inteligencije.

Bezbroj je tu upitnika nad našim glavama, a jedno od temeljnih pitanja je sljedeće: Koliko su daleko kreatori ove vrlo suspektne agende spremni ići u kontroliranju naših života? Evo kako David Icke objašnjava AGENDU koja je uperena protiv čovječanstva, odnosno protiv humanosti u čovjeku samom, ako ćemo na cijelu stvar gledati s filozofskog aspekta, a koja se vrlo transparentno razotkriva pred našim očima, naravno, pred onim ljudima koji su sve ono što se događa spremni uvidjeti i spoznati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp