Milijarder Musk optužuje Disney za pedofiliju

Milijarder Musk optužuje Disney za pedofiliju

Milijarder Elon Musk optužio je izvršnog direktora Disneya Boba Igera za pomaganje i podržavanje pedofila tako što se nastavio oglašavati na Facebooku i Instagramu dok je bojkotirao X.

Musk je odgovorio na tvrdnju državnog odvjetnika Novog Meksika da je tvrtka Meta “stvorila ‘vrhunske lokacije’ za pedofile koje su omogućile silovanje djece, podvođenje i trgovinu ljudima”, navodi se u izvješću CNBC-a.

Prema tužbi podnesenoj jučer protiv Marka Zuckerberga i Facebook i Instagram dom su “seksualno eksplicitnog sadržaja koji se servira maloljetnicima, seksualno se seksualno iskorištavaju ili se prodaje materijal o seksualnom zlostavljanju djece”, a te su dvije platforme deset puta gore od stvarnog hostinga web stranica s takvim skandaloznim sadržajima. 

“Zašto ih oglašivači ne bojkotiraju, Bob Iger?” Vi podržavate ovaj materijal!” – pita Musk.

“Bob Iger misli da je cool oglašavati se pored materijala o iskorištavanju djece.” Pravi tip”, dodao je Musk.

Modernity.news izvještava: Prošlog tjedna Elon Musk je rekao glavnim oglašivačima koji su pokrenuli bojkot protiv X-a da se “je*u” tijekom događaja New York Timesa, pitajući se je li i sam Bob Iger bio u publici.

Bojkot je pokrenut kao odgovor na Muskov odgovor: “Rekao si pravu istinu” na objavu drugog X korisnika.

Izvorni tweet je glasio: “Židovske zajednice guraju jednu vrstu dijalektičke mržnje prema bijelcima za što tvrde da žele da se to isto prestati koristiti protiv njih.”

Izvor: Modernity News

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp