Šokantan video nasilnih migranata sa srbijansko-mađarske granice čije je objavljivanje EU htjela zabraniti

Šokantan video nasilnih migranata sa srbijansko-mađarske granice čije je objavljivanje EU htjela zabraniti

Ako još uvijek postoje pojedinci siromašni duhom koji vjeruju da u Europu dolaze nekakve jadne izbjeglice ili tek ekonomski migranti, neka pogledaju snimke koje su nedavno snimljene na srpsko-mađarskoj granici.

Upravo te slike potvrđuju da se radi o migrantima, osvajačima koji planiraju okupirati Europu u velikom broju i čim ih bude dovoljno krenuti u napad na zapovijed.

Nema sumnje da im u tom nastojanju pomaže i EU. Migranti će se preraspodijeliti – što će se dogoditi prije ili kasnije, jer nijedna država nije napuhana.

Uostalom, i na posljednjem summitu o migracijama, švedski europski povjerenik Johansson izjavio je da “migraciji u Europu nikada neće doći kraj.” EU već smišlja načine kako migrantima olakšati ulazak u Europu legalizirajući njihove pohode.

A takav se stav Bruxellesa očito nije promijenio ni nakon što su nedavno na tlu EU predstavljene video snimke migranata koji pokušavaju prijeći granicu s Mađarskom, a zatim dalje u Europu.

EU je htjela zaustaviti objavu ovih videa kako šire mase ne bi saznale koga puštamo u Europu uz potporu Bruxellesa.

Državni tajnik mađarskog Ministarstva unutarnjih poslova Bence Rétvári prisustvovao je nedavnom sastanku Vijeća za pravosuđe i unutarnje poslove EU. 

Tijekom sjednice prikazana je snimka kontinuiranih napada noževima i vatrenim oružjem napadača na policijske službenike i graničnu ogradu.

Na mađarsko izaslanstvo je unaprijed izvršen pritisak da im se onemogući prikazivanje videa. Zatim je – tijekom same projekcije – zavladala zapanjena tišina 

Nekoliko sudionika snimilo je mobitelima scene u kojima migranti bacaju opasne predmete na policajce i video snimke uljeza koji pokušavaju onesposobiti policijska vozila koristeći ljestve kao ovnove, pištolje, mačete i noževe u rukama.

Neki od prisutnih tražili su da se pošalje video, dodao je državni tajnik.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp