Ines Knežević – Skandalozno – Covid cjepiva postaju obvezna u Brazilu od 2024. godine

Ines Knežević – Skandalozno – Covid cjepiva postaju obvezna u Brazilu od 2024. godine

Nevjerojatno, ali istinito. Covid cjepiva postaju obavezna u Brazilu od 2024. godine. Još spavate? Još niste shvatili što se događa? Cijepljenje će biti obvezno za malu djecu, trudnice, štićenike domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, štićenike domova za starije i nemoćne ljude, za osobe oslabljenog imuniteta, zatvorenike u zatvorima, adolescente u raznim (pre)odgojno-obrazovnim domovima, beskućnike i za autohtone domorodačke zajednice. Pomno izabrane skupine ljudi. Najranjivije. Slučajnost ili ne? Upitajte se.

Agenda se, kao što vidimo iz priloženog, polako sprovodi i dalje i pitanje je tko će uspjeti preživjeti ovo nasilno i nametnuto nam masovno procjepljivanje stanovništva. Ako ovo bez problema prođe u Brazilu što ni u kojem slučaju neće biti dobro, neće trebati dugo da se ista naredba proširi i na druge države. Ovdje, dakle, ne govorimo ni o kakvoj demokraciji i odlučivanju naroda, kao niti o pravu svakog čovjeka da odlučuje o sebi i svom tijelu, već o naredbama protiv kojih narod ne može baš ništa. Prestrašno. To se zove diktatura.

Narodi žive u iluziji demokracije gdje pojedinac nema pravo samostalno odlučivati o svom tijelu. Upitajte se u kakvoj to demokraciji živite ako nemate pravo odlučivati o svom tijelu? Zašto je vladarima cilj procijepiti baš sve gore spomenute skupine ljudi? I, varate se ako mislite da će cijepljenje biti obvezno samo za te skupine ljudi. Kasnije će na red doći i sve druge skupine ljudi, to vam je valjda jasno. Počinju s najranjivijima, nastavljaju sa svima ostalima. Valjda im se baš žuri riješiti običnih izjelica kako oni zovu sve ostale ljude koji ne pripadaju njihovu klanu.

Prošli mjesec je preminulo sedam ljudi koje sam ja osobno poznavala. Nitko od njih nije bio u dubokoj starosti i svi su bili minimalno dva puta cijepljeni. Zašto nitko ne traži pravdu? Zašto je zabranjeno postavljati pitanja o tolikim, u najvećoj mjeri zdravim ljudima svih dobnih skupina koji iznenada umiru? Postoje samo dva razloga tome, ili je narod nejvjerojatno glup ili namjerno ignorira sve sumnjive činjenice i surovu stvarnost u kojoj živimo.

Probudite se, ljudi! Budilica već odavno zvoni! Vrijeme je buđenja!

Više informacija je na donjim poveznicama:

https://agenciabrasil.ebc.com.br/…/covid-19-vaccine-be…

https://brazilian.report/…/covid-vaccines-immunization…/

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp