Njemačka: Muškarcu koji je poklonio božićno drvce i poklone vrtiću prijeti zatvorska kazna do godinu dana

Njemačka: Muškarcu koji je poklonio božićno drvce i poklone vrtiću prijeti zatvorska kazna do godinu dana

Možda ste već primijetili na mainstreamu da je izvjesni vrtić iz Hamburga odlučio da više neće graditi drvce s djecom u predbožićno vrijeme, kako se ne bi zamjerili potomcima bliskoističnih migranata.

To bi, naravno, moglo dovesti i do daljnje integracije ove djece, koja bi doživjela slavlja tipična za zemlju u kojoj žive. A to se mora spriječiti.

No, ovaj slučaj i ne čudi toliko, jer postoji još mnogo sličnih vrtića koji ne žele “isključiti” bliskoističnu djecu ne samo u Njemačkoj, već i u drugim bogatim zemljama.

Ono što je uistinu šokantno jest ono što se dogodilo nedugo nakon što je izvjesni čovjek odlučio djeci dati drvce koje su učitelji ipak uskratili.

Vlasnik vrtne radnje dopustio si je ne samo postaviti božićno drvce u vrtu vrtića u noći svetog Nikole, već i ispod njega staviti s ljubavlju zamotane darove za djecu.

To je očito bilo previše za “Finkenau Kindergarten Foundation” – te je podnijela kaznenu prijavu zbog ometanja posjeda!

Nekoliko dana ranije iz ustanove su putem e-maila obavijestili roditelje da drvca ove godine neće biti, između ostalog rekavši: “Odlučili smo se timski suprotstaviti tome jer ne smijemo isključiti nijedno dijete i njegovu vjeru. Stoga je isključeno slavlje kršćanskih blagdana.”

Florian Schröder, plemeniti donator, već je za Bild priznao svoj “zločin”. Vrtlar je o svom motivu rekao:

“Mislimo da sva djeca imaju pravo na božićno drvce. U našim očima, božićno drvce znači toplinu i zajednicu tijekom razdoblja razmišljanja.” Rekao je dalje: “Morati bez božićnog drvca djeluje protiv integracije.”

Schröder je naravno u pravu.

No, to bi bilo točno samo ako pretpostavimo – a nekad je i bilo – da integracija znači prilagodbu manjine većini, bilo na društvenoj, bilo na kulturnoj razini!

Međutim, u Njemačkoj je obrnuto: većina se postupno prilagođava manjini.

Policija i državno odvjetništvo oprez! Schröder govori u množini, pa se čini da je imao barem jednog suučesnika u planiranju i/ili izvršenju svog navodnog zločina.

Glasnogovornica je potvrdila da je policija zaprimila predmetnu kaznenu prijavu. “Donacije su osigurane i počela je provjera vlasništva istih”, navela je.

Suočeni s ovakvim vijestima, čovjek se zapita hoće li ova “probuđena” noćna mora nikada završiti. Ili zar ni božićna drvca, a u konačnici i kršćanstvo kao takvo više ne bi trebali pripadati Njemačkoj? Je li to još jedan znak prelaska na šerijatsko pravo?

Usput: u Njemačkoj se ulazak na posjed može kazniti kaznom zatvora do jedne godine ili novčanom kaznom prema § 123 njemačkog Kaznenog zakona.

Velikodušni vrtlar tako može dobiti goru kaznu od mnogih nasilnih migranata…

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp