Bill Gates poziva na genetsko modificiranje krava u borbi protiv ‘klimatskih promjena’

Bill Gates poziva na genetsko modificiranje krava u borbi protiv ‘klimatskih promjena’

Osnivač Microsofta Bill Gates podupire planove za modificiranje krava kao dio navodnih napora za “borbu protiv klimatskih promjena” smanjenjem “emisija metana” iz goveda.

Gates je to tako nazvao kada je govorio na trećem događaju francuskog Ministarstva financija “Rendez-vous de Bercy” u Parizu.

Globalistički događaj održava se svake dvije godine kako bi se raspravljalo o raznim pitanjima koja se odnose na francusko, europsko i svjetsko gospodarstvo.

Tijekom panel rasprave, Gates je požalio da nijedna zemlja ne napreduje dovoljno brzo da razvije i inovira rješenja za obnovljivu energiju kako bi se uhvatila u koštac s takozvanom “klimatskom krizom”.

Treće izdanje “Rendez-vous de Bercy” bilo je posvećeno pitanjima zaštite okoliša i ekonomskog rasta u uvjetima “klimatskih promjena”.

Gates je na summitu u Parizu rekao da zemlje diljem svijeta ne napreduju dovoljno brzo da bi ispunile ciljeve Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) “net-zero” ciljeva.

“Zaostajemo za našim kratkoročnim ciljevima” za promicanje globalističke zelene agende, upozorio je Gates.

“Bogate zemlje duguju svijetu da zadrže niske troškove zelene tehnologije”, rekao je.

Filantrop je zvučao pozitivnije kada je govorio o globalnom klimatskom summitu Ujedinjenih naroda COP28 koji je završio 12. prosinca u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Kazao je da se ove godine puno više pažnje posvećivalo inovacijama nego na prethodnim sastancima.

Tijekom svog obraćanja na summitu u Parizu, Gates je ustvrdio da umjetna inteligencija (AI) pomaže poljoprivrednim sektorima u zemljama u razvoju.

Tvrdi da AI pomaže poljoprivrednicima u zemljama u razvoju da dobiju bolje vremenske prognoze i analizu usjeva i klime.

Gates je tada ustvrdio da “emisije metana” iz proizvodnje mesa uvelike pridonose “klimatskim promjenama”.

Nastavio je promicati planove za manipulaciju kravama kroz “uzgoj” kako bi se smanjile njihove “emisije metana”.

Gates je predložio da se kravama mogu dati “drugi inputi” koji bi navodno promijenili njihovo genetsko stanje tako da više ne prde i podriguju.

“Ne, vidim dva nova, vrlo nevjerojatna pristupa”, rekao je Gates nakon što je usmjerio razgovor na proizvodnju mesa.

“Poboljšanjem uzgoja krava i davanjem drugih inputa, možemo smanjiti njihovu emisiju metana.

“Pozdravljam ovo novo davanje prioriteta radu s metanom, jer u smislu kratkoročnog porasta temperature, metan igra vrlo važnu ulogu.”

Pogledajte sami:

Međutim, ovo nije prvi put da Gates promiče planove za rješavanje “emisija metana” iz krava.

U siječnju se Gates pridružio nizu milijardera koji ulažu u australski startup za klimatske tehnologije.

Prema Bloombergu, tvrtka planira prekinuti poljoprivrednu industriju koja emitira metan pomoću aditiva za stočnu hranu uzgojenog u laboratoriju.

Breakthrough Energy Ventures LLC, na čelu s osnivačem Microsoft Corp., i Harvest Road Group Andrewa Forresta sudjelovali su u drugom krugu financiranja vrijednom 12 milijuna dolara za.Rumin8 Pty

Tvrtka iz Pertha razvija dodatak prehrani za stoku napravljen od sintetski repliciranog bromoforma, aktivnog sastojka koji se nalazi u crvenoj morskoj travi.

Tvrtka izjavljuje da je “usmjerena na razvoj i implementaciju kritičnih klimatskih rješenja koja su našem svijetu potrebna da postigne nultu neto emisiju do 2050. postići nultu emisiju.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp