WEF i Gates daju puni gas u razvoju i primjeni oralnih cjepiva

WEF i Gates daju puni gas u razvoju i primjeni oralnih cjepiva

Koalicija za inovacije pripravnosti za epidemiju (CEPI), koju su između ostalih utemeljili Svjetski ekonomski forum (WEF) i Bill Gates, radi s tvrtkom Jurata Thin Film, Inc. (Jurata) na razvoju termostabilnog filma za mRNA cjepivo. Zatim ga treba staviti pod jezik kako bi se cjepljenicima dale lipidne nanočestice s mRNA. Injekcije tada više ne bi bile potrebne.

Prema izvješću, globalistička organizacija CEPI želi pomoći Jurati s 1,2 milijuna dolara da razjasni svoju “3D strukturu mRNA koja sadrži “lipidne nanočestice” u tankom termostabilnom filmu. Ovu tehnologiju razvila je tvrtka Quantoom Biosciences. Za razliku od tekućih genskih injekcija, ovi “materijali LNP cjepiva” trebali bi se moći transportirati i skladištiti bez dubokog smrzavanja. “Kao odgovor na pojavu krize, distribucija cjepiva je jednako važna kao i razvoj cjepiva. Dok je mRNA brzo postala jedan od tehnoloških ‘svjetionika’ tijekom pandemije Covid-19, globalni pristup dozama bio je ozbiljno otežan zahtjevima za zamrznuto skladištenje,” rekla je Ingrid Kromann, direktorica proizvodnje cjepiva i opskrbnog lanca u CEPI-ju u uobičajenom propagandnom govoru.

Novčana injekcija CEPI-ja koristit će se za optimiziranje sastava i proizvodnje Jurateovog tankog filma. Oni također žele financirati pretkliničke studije kako bi utvrdili mogu li ti tanki filmovi stvarno učinkovito stabilizirati mRNA cjepivo. Samo tako se mogu davati pod jezik. Cilj organizacije koju podržavaju WEF i Gates je da bude u mogućnosti distribuirati više doza čak i u područjima sa “skepticizmom prema cjepivu”. Osim toga, prema CEPI-ju, ljudi bi tada mogli sami primijeniti ova mRNA cjepiva. “Jurata-ini vlasnički tanki filmovi imaju potencijal revolucionirati način na koji pohranjujemo, isporučujemo i distribuiramo mRNA cjepiva. Ovo unapređuje CEPI-jev plan pripravnosti za pandemiju kako bi se ubrzao brzina i opseg našeg odgovora na buduće epidemije i pandemije i povećao pristup dozama cjepiva,” rekla je gospođa Kromann.

Sada želimo testirati ove “filmove cjepiva” na različitim temperaturama (2-8, 25 i 40 stupnjeva) kako bismo istražili učinke na stabilnost lipidnih nanočestica. Ove filmove također treba testirati pod različitim uvjetima (različiti puferi, pH vrijednosti, stabilizatori, vrijednosti vlage itd.). Cilj je procijeniti i optimizirati učinke na stabilnost i primjenu cjepiva. Međutim, još uvijek vrlo eksperimentalna mRNA tehnologija također bi se mogla lakše proširiti na druga cjepiva i postupno ih zamijeniti. A to ima neočekivane učinke na genetski kod čovječanstva.

CEPI je takozvano “inovativno partnerstvo” koje je 2017. pokrenuo Svjetski ekonomski forum u Davosu nakon što su globalisti postigli postignuti “konsenzus” u kojem piše da je potreban “koordinirani, međunarodni i međuvladin plan za razvoj i primjenu novih cjepiva za sprječavanje budućih epidemija”. Ovo partnerstvo sastoji se od Bill & Zaklada Melinda Gates, Wellcome, vlade Norveške i Indije te članovi Svjetskog ekonomskog foruma. Zaklada Gates objavila je u siječnju 2022. da će ona i Wellcome donirati 300 milijuna dolara CEPI-ju za “ Covid-19 – odgovor na pandemiju i ubrzavanje pripravnosti na epidemiju”. Tijekom pandemije, CEPI je surađivao s Bill & Zaklada Melinda Gates, Wellcome i Gavi – globalna organizacija za cijepljenje čiji je suosnivač Gates – o 10 milijardi dolara odgovoru na širenje korona virusa.

Prema Billu Gatesu CEPI je uložio u 14 kandidata za cjepivo protiv Covid-19 i nastavlja raditi na cjepivima protiv budućih “varijanti” Covid-19 i drugih korona virusa s “epidemijom i pandemijski potencijal “. CEPI je također uložio u razvoj platformi za brzi odgovor za cjepiva protiv “bolesti X”, koju je Bill Gates definirao kao “prijetnju nepoznatog virusa”. Ukupno je CEPI vodio razvoj više od 30 kandidata za cjepivo protiv patogena kao što su virus Chikungunya, ebola, virus Lassa, bliskoistočni korona virus, virus Nipah, virus groznice Rift Valley i SARS-CoV. 2 podržana. Koliko će ih se vjerojatno primjenjivati ​​u budućnosti na bazi mRNA pomoću takvih filmova cjepiva?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp