Ivan Pernar – Škole nisu samo obrazovni centri, već centri za indoktrinaciju novih generacija

Ivan Pernar – Škole nisu samo obrazovni centri, već centri za indoktrinaciju novih generacija

Škola nije samo obrazovni centar gdje se uči matematika i gramatika. To je i indoktrinacijski centar čija je zadaća nametnuti mladim ljudima cijeli niz svjetonazorskih pogleda na svijet i društvo u kojem živimo.

Ukoliko koji učenik javno izrazi svoje neslaganje s agendom koja se gura, neovisno radilo se o homo-trans, migrantskoj ili vax agendi, velika je mogućnost da će zbog toga biti opomenut ili ukoren.

To je doba kada se formiraju stavovi koje će kasnije u životu učenik izražavati i koje će biti gotovo nemoguće promijeniti.

Eto, upravo je iz tog razloga nastala panika kod ljevičara kad sam krenuo po školama. Očito su računali na to da će s lakoćom zatrovati umove i srca cijele jedne generacije.

Njihov bijes ne jenjava s vremenom, već je dapače sve veći, zato je moja dužnost obići svaku srednju školu i svakog učenika, jer nema drugog načina da svi ti mladi ljudi budu izbavljeni iz klopke u koju ih sustav želi namamiti.

Neki dan sam pričao s jednom djevojkom koja radi kao konobarica u Tkalči, na prvi pogled izgleda kao ljevičarka ali nije. Kad me vidjela odmah me je zagrlila, a na moj upit kako to da je za mene, rekla je da je i ona prije podržavala ljevičarske ideje, dok joj sestra nije napravila tranziciju u brata. Sada pušta bradu i brkove. Gledajući svoju sestru, kroz što sve ona prolazi pod utjecajem te propagande, shvatila je kakvu budućnost ljevičari žele za naše obitelji.

Otpor ljevičarima je svakog dana sve veći, i što je najbitnije, pogotovo je izražen kod mladih generacija koje su budućnost naše zemlje! Naša je dužnost učiniti sve što je u našoj moći da ih spasimo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp