Izraelski dužnosnik obećao ‘pretvoriti Gazu u Auschwitz’

Izraelski dužnosnik obećao ‘pretvoriti Gazu u Auschwitz’

Izraelski dužnosnik obećao je “pretvoriti Gazu u Auschwitz” kao konačno rješenje “palestinskog problema”.

“Izrael bi trebao slati palestinske stanovnike Gaze koji bježe od borbi u izbjegličke kampove u Libanonu, a cijeli pojas Gaze će biti ispražnjen, sravnjen sa zemljom i pretvoren u muzej poput koncentracijskog logora Auschwitz u Poljskoj, rekao je čelnik Vijeća Metula David Azoulai za 103FM ”, The Jerusalem Post izvješćuje.

“Nakon 7. listopada, umjesto da tjeramo ljude da idu prema jugu, trebali bismo ih usmjeriti na plaže. Mornarica ih može prevesti do obala Libanona, gdje već ima dovoljno izbjegličkih kampova. Potom bi trebalo uspostaviti sigurnosni pojas od mora do granične ograde s Gazom, potpuno prazan, kao podsjetnik na ono što je tu nekad bilo. Trebao bi sličiti koncentracijskom logoru Auschwitz,” rekao je u intervjuu s Benom Caspitom i Yinon Magal.

“Recite svima u Gazi da idu na plaže. Brodovi mornarice trebaju ukrcati teroriste na obale Libanona. Cijeli pojas Gaze treba isprazniti i poravnati, kao u Auschwitzu. Neka postane muzej, prikazujući sposobnosti Države Izrael i odvraćajući svakoga od života u Pojasu Gaze. To je ono što se mora učiniti kako bi im se dao vizualni prikaz.”

“Ono što se dogodilo 7. listopada bio je drugi holokaust. Libanon već ima izbjegličke kampove i tamo bi trebali ići”, rekao je Azoulai. “Trebali bismo ostaviti Gazu pustu i uništenu kako bi služila kao muzej, pokazujući ludilo ljudi koji su tamo živjeli.”

Information Liberation izvještava: Izraelski novinar Shimon Riklin nedavno je na izraelskoj televiziji objavio sličan poziv na etničko čišćenje i genocid, rekavši: “Ja sam za ratne zločine, ja ne briga ako me kritiziraju.

“Ne mogu spavati ako ne vidim uništavanje kuća u Gazi”, nastavio je.

“Želim da nema ničega čemu bi se mogli vratiti”, rekao je Riklin. “U Tori piše da su posipali zemlju solju i da se moraju žaliti.”

Azoulaijeve i Riklinove izjave nisu jedinstvene i u potpunosti odražavaju državnu politiku.

Izrael nemilosrdno bombardira Gazu municijom koju je dopremio SAD kako bi je pretvorio u nenastanjivu pustoš.

Kao što je i dokumentirao, oni također planiraju pretjerati izbjeglice ne samo u susjedne zemlje, već i u Europu, Kanadu i Ameriku.

Svi bismo trebali plakati zbog “genocidnih” riječi propalestinskih studenata koji su pjevali “Od rijeke do mora” dok izraelski čelnici otvoreno pozivaju na genocid i aktivno provode jasno etničko čišćenje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp