Japan objavljuje nepobitne dokaze da je sve varijante COVID-a napravio čovjek

Japan objavljuje nepobitne dokaze da je sve varijante COVID-a napravio čovjek

Službena japanska studija kao bomba zaključila je da su sve varijante COVID-19 napravljene u biološkim laboratorijima i namjerno puštene kao dio plana depopulacije.

Studija, prvi put objavljena u kolovozu 2023., koju su proveli japanski virolozi profesori Atsushi Tanaka i Takayuki Miyazawa s Medicinskog sveučilišta u Osaki i Sveučilišta u Kyotu, potvrđuje da je nastojanje da se COVID zadrži dio zavjere globalista da uklone naše slobode i zatvore čovječanstvo.  

Dobro je poznato da Ministarstvo energetike SAD-a, CIA i FBI sada priznaju da postoji mogućnost da je SARS-CoV-2 stvoren u laboratoriju. A sada, kao što je prenijeto u super zanimljivoj raspravi od 15. rujna između Jeffereya Jaxena i Del Bigtreeja, zapanjujući objavljeni znanstveni zaključak Tanake i Miyazawe da sve su Varijante COVID-19 namjerno proizvedene dodaju golemu komponentu prilično tehničkoj znanstvenoj raspravi, koja je sporo dobila odgovarajuću istragu na javnom forumu jer je to tako specijaliziran i kolosalan razgovor. I nemojmo zaboraviti da je tema jako cenzurirana.

Iako komplicirano, u ukratko, odrediti redoslijed mutacija Omicron varijante SARS-CoV-2, u < /span> pod naslovom “Neprirodnost u procesu evolucije varijanti SARS-CoV-2 i mogućnost namjerne prirodne selekcije”, Tanaka i Miyazawa ušli su u trag podrijetlo varijante proučavanjem virusnih sekvenci pronađenih “u divljini” diljem svijeta koje su pohranjene u javnim bazama podataka. Istraživači su objasnili da je njihova studija imala za cilj “pojasniti evolucijske procese koji su doveli do formiranja varijanti Omikrona SARS-CoV-2, fokusirajući se na varijante Omikrona s mnogim mutacijama aminokiselina u proteinu šiljaka među izolatima SARS-CoV-2.”Rad od 25 stranica.

Kako je njihov rad napredovao, otkrili su otprilike 100 zasebnih podvarijanti Omicrona koje nikako nisu mogle nastati prirodnim putem. Postojanje ovih varijanti i sustavni redoslijed kojim su se pojavljivale pružaju uvjerljive dokaze o stvaranju velikih laboratorija i oslobađanju virusa COVID-19. Konkretno, kako bi odredili redoslijed mutacija koje dovode do stvaranja varijanti SARS-CoV-2 Omicron, Tanaka i Miyazawa usporedili su sekvence 129 izolata povezanih s Omicron BA.1, 141 izolata povezanih s BA.1.1 i 122 BA. 2-srodnih izolata, i pokušao razjasniti evolucijske procese inačica SARS-CoV-2 Omicron, uključujući redoslijed mutacija koje dovode do njihovog nastanka i pojave homologne rekombinacije. Iznenađeni svojim otkrićima, znanstvenici su primijetili:

“Kao rezultat toga, zaključili smo da formiranje dijela Omicron izoliranih BA.1, BA.1.1 i BA.2 nije proizvod evolucije genoma, kao što se obično opaža u prirodi, kao što je nakupljanje mutacija i homolognih rekombinacije. Nadalje, studija 35 rekombinantnih izolata Omikrona varijanti BA.1 i BA.2 potvrdila je da su Omikrona varijante već bile prisutne 2020. Analiza je pokazala da su Omikron varijante nastale potpuno novim mehanizmom koji se ne može objasniti prethodnom biologijom, a saznanje o tome kako su nastale varijante SARS-CoV-2 potiče ponovno razmatranje pandemije SARS-CoV-2.

Ovi rezultati sugeriraju da se uspostavljanje izolata BA.1-0.1 i BA.1.1-0.1 dogodilo neovisno. S druge strane, ako su reverzijske mutacije uzrokovale svaki od ovih izolata s jednom aminokiselinom različitom od Wuhanskog tipa, ti bi se izolati mogli otkriti ispitivanjem astronomskog broja izolata. Međutim, ti sojevi virusa otkriveni su u broju sekvenciranih cijelih genoma (ograničen broj), a ne u astronomskim brojevima ispitanih. Činjenica da se većina tih mutacija dogodila bez sinonimnih mutacija sugerira da nijedna od njih nije nastala kao rezultat pokušaja i pogreške nasumičnih mutacija u prirodi.”

Posljedice ove studije su duboke i zahtijevaju hitnu pozornost. Kao što je prikladno izrazio autor Substacka Phillip Altman, nikada nije postojao tako savršeno isplaniran i izveden poslovni model kao SARS-CoV-2. Nakon što je pušten, došlo je do golemog zataškavanja. Doista, “regulatorne agencije za lijekove diljem svijeta dopustile su puštanje slabo istraženih, opasnih injekcija mRNA lipidnih nanočestica koje su netočno nazvale ‘cjepivima’… .ključni dio kampanje dezinformiranja.” Zatim, s bebama i trudnicama koje su bile prisiljene dobiti ubod, Altman je rekao da je ono što je uslijedilo bilo skandalozno, koordinirano otimanje “rijeka zlata i moći kakve svijet nikada nije vidio”. Bez sumnje, razina prijavljenih ozljeda i smrti uzrokovanih “cjepivom” u različitim sustavima za prijavu štetnih događaja u svijetu bila je (i još uvijek jest) bez presedana. I šlag na torti za majstore plana – neprestani tok varijanti napunio bi džepove duboke države duboko u doglednoj budućnosti.

Dakle, tko su ovi hrabri istraživači iz Japana koji se hrabro zalažu za društvo u cjelini i hrabro govore istinu dok se približava izborna sezona i govore o maskiranju i dodatnim COVID cjepivima< /span> gotovo 300 akademskih članaka, a njegov je rad citiran više od 7000 puta. Obojica su vrhunski u svojim područjima i njihov se rad ne smije odbaciti bez nadzora. Iako naglašavaju važnost držanja ovog otkrića koje otvara oči u prvom planu, zaključak studije autora zaslužuje zatvaranje ovog članka. S predviđanjem nove “korona halabuke” na horizontu, izjavljuju: objavio je preko 30 znanstvenih radova s ​​gotovo 6000 citata. Isto tako, virolog Takayuki Miyazawa, profesor na Sveučilištu Kyoto, objavio ustrajati? Imunolog Atsushi Tanaka je profesor u Immunology Frontier Research Centeru na Sveučilištu Osaka.

“Bez obzira na to, analiza koju smo ovdje prikazali zaključuje da su varijante Omikrona nastale potpuno novim mehanizmom koji se ne može objasniti prethodnom biologijom. Proces kako je došlo do mutacija SARS-CoV-2 trebao bi potaknuti ponovno razmatranje pandemije SARS-CoV-2. Ako je epidemijski soj SARS-CoV-2 umjetno mutirani virus i ako je korona katastrofa (corona hoopla) bila dobro osmišljen globalni eksperiment inokulacije ljudi i društveni eksperiment, tada dizajn ovog eksperimenta i priroda virusa korišteni čine vjerojatnim da je ovaj eksperiment (corona hoopla) preliminarni eksperiment.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp