Nizozemski zastupnik Marcel de Graaff u Europskom parlamentu održao senzacionalan govor: “Građanima je dosta ove bijede“

Nizozemski zastupnik Marcel de Graaff u Europskom parlamentu održao senzacionalan govor: “Građanima je dosta ove bijede“

EU i pod španjolskim predsjedavanjem bila je katastrofa za svoje građane. Izjavio je FVD-ov zastupnik Marcel de Graaff u Europskom parlamentu.

Sankcije protiv Rusije dovele su do daljnjeg pogoršanja životnog standarda, egzodusa industrije i gospodarske recesije.

Sve veća migracija dovodi do većeg nedostatka stambenog prostora, rastućih državnih dugova kao i demonstracija mržnje i nasilja u našim gradovima, nastavio je europarlamentarac.

Nacionalne države poput Mađarske zalažu se za interese svojih građana. Mađarska i Slovenija spriječile su korumpiranu Ukrajinu da dobije 50 milijardi, istaknuo je De Graaff.

“Poljska, Mađarska i Slovenija blokiraju uvoz zaraženog ukrajinskog žita. A Austrija i Mađarska su protiv ulaska Ukrajine, što će njihove građane koštati 189 milijardi eura.

“Građanima je dosta ove bijede, koja anti-EU i anti-imigracijskim strankama daje ogromnu potporu”, rekao je De Graaff i savjetovao Europsko vijeće: Zaustavite ovu katastrofalnu Europsku uniju i neka države članice podrže zemlje BRICS-a Pridružite se miru i Prosperitet.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp